ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Θέλει το 8ο… ας ξεκινήσει την αντεπίθεση! Οι σκέψεις «Ούζου» για το αρχικό σχήμα κόντρα στην Ομόνοια

Θέλει το 8ο… ας ξεκινήσει την αντεπίθεση! Οι σκέψεις «Ούζου» για το αρχικό σχήμα κόντρα στην Ομόνοια

Ο ΑΠΟΕΛ, μετά και τον αποκλεισμό από το Γιουρόπα Λιγκ, έχει μονάχα αγωνιστικές υποχρεώσεις στον θεσμό του πρωταθλήματος, μιας και είχε αποκλειστεί και από το κύπελλο.

Έτσι, με αποκλειστική προσήλωση στα παιχνίδια που έχει να δώσει για το πρωτάθλημα, ο μοναδικός του στόχος για διατήρηση των σκήπτρων, για να κατακτήσει το 8ο συνεχόνενο πρωτάθλημα, χρειάζεται να σταθεροποιηθεί σε καλές εμφανίσεις αλλά δη στην ουσία, στις νίκες, στα θετικά αποτελέσματα.

Μετά και την ήττα χθες της πρωτοπόρου Ανόρθωσης μέσα στο «Αντώνης Παπαδόπουλος» από την ΑΕΚ, για την τελευταία αγωνιστική της α΄ φάσης του πρωταθλήματος, το βράδυ (19:00), ο ΑΠΟΕΛ έχει μπροστά του να αντιμετωπίσει ως τυπικά γηπεδούχος στο ΓΣΠ την αιώνιο αντίπαλο, την Ομόνοια.

Ο ΑΠΟΕΛ αυτή τη στιγμή είναι στους 38 βαθμούς στην 3η θέση, με τη σημερινή του αντίπαλο, Ομόνοια, στη 2η θέση με 42 βαθμούς, και την Ανόρθωση στην 1η θέση με 43 βαθμούς.

Έτσι, εάν ο ΑΠΟΕΛ καταφέρει και πάρει σήμερα τη 12η του νίκη στο φετινό πρωτάθλημα θα μειώσει στον 1 βαθμό τη διαφορά από τη 2η θέση και στους 2 από την κορυφή.

Ο προπονητής, Μαρίνος Ουζουνίδης, έχει διάφορες σκέψεις στο μυαλό του τα τελευταία 24ωρα για το πως προτίθεται να παρατάξει την ομάδα του.  Ουδείς μπορεί να πει με σιγουριά τους έντεκα εκλεκτούς του Ελλαδίτη κόουτς για το βραδινό ντέρμπι με την Ομόνοια.  Δεν αποκλείεται, να… ξαφνιάσει και με κάποια κίνηση που θα επιλέξει την τελευταία στιγμή ο Ουζουνίδης για το βασικό του σχήμα.

Προσπαθώντας να πιθανολογήσουμε ένα σχήμα του ΑΠΟΕΛ για το ντέρμπι απέναντι στην Ομόνοια, ο Μπέλετς θα είναι κάτω από τα δοκάρια.  Από εκεί και πέρα η αμυντική τετράδα θα αποτελείται από τους Βούρο, Μερκή, Σάβιτς ή Ιωάννου, Γουίλερ ή Ιωάννου, με τους Άλεφ και Γένσεν ως ανασταλτικά χαφ.  Στα άκρα του μεσοεπθετικού χώρου θα είναι δύο από τους Βιντιγκάλ, Γέφτοβιτς, Εφραίμ, Ντε Βινσέντι Γιάκολις.  Επιθετικό δίδυμο (εάν επιλέξει το 4-4-2 ο Ουζουνίδης) θα είναι οι Τάμαρι με έναν εκ των Χαλένιους ή Πάβλοβιτς.

 

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Πήρε εξιτήριο ο Μάριος Καρογιάν - Θα παραμείνει σπίτι για ξεκούραση

Τιμές καυσίμων: Μεγάλες αποκλίσεις μεταξύ των επαρχιών - Περαιτέρω αυξήσεις στον ορίζοντα - Πίνακες

Θεραπεία με το… σταγονόμετρο: Σοβαρές ελλείψεις σε καινοτόμο φάρμακο - Πότε θα είναι ξανά διαθέσιμο

Συμπλοκή στις φυλακές Κορυδαλλού - Πληροφορίες για ένα νεκρό και ένα τραυματία

Μονή Αββακούμ: Ανανεώθηκε το διάταγμα κράτησης του Νεκτάριου - Στο κελί για ακόμα 8 ημέρες

Στο Netflix η πρώτη κυπριακή ταινία - Από πότε θα είναι διαθέσιμη



Φονος στην Ορμήδεια: Παραδόθηκε στις Βρετανικές Βάσεις ο φερόμενος δράστης - Λεπτομέρειες

Φονος στην Ορμήδεια: Παραδόθηκε στις Βρετανικές Βάσεις ο φερόμενος δράστης - Λεπτομέρειες

Σύμφωνα με νέες πληροφορίες η Αστυνομία των Β.Βάσεων συνέλαβε τον ύποπτο για τη δολοφονία του Χαράλαμπου Κωνσταντινίδη στην Ορμήδεια, το βράδυ της Τρίτης (25/6).

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top