ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Oδηγίες για περιορισμό ατόμων που ταξίδεψαν σε όλη τη Βόρεια Ιταλία εξέδωσε το Υπουργείο Υγείας

Oδηγίες για περιορισμό ατόμων που ταξίδεψαν σε όλη τη Βόρεια Ιταλία εξέδωσε το Υπουργείο Υγείας

Η Μονάδα Επιδημιολογικής Επιτήρησης του Υπουργείου Υγείας καλεί τα άτομα που ταξίδεψαν τις τελευταίες 14 μέρες σε όλες τις περιοχές της Βόρειας Ιταλίας, που βρίσκονται βορειότερα της Πίζας, του Ρίμινι και της Φλωρεντίας να λαμβάνουν μέτρα κατ᾽οίκον περιορισμού και να αποφεύγουν τις κινήσεις τους.

Ως εκ τούτου, άτομα που ταξίδεψαν στις περιοχές αυτές καλούνται να λαμβάνουν μέτρα κατ᾽οίκον περιορισμού και να αποφεύγουν τις κινήσεις τους, να αυτοεξετάζονται, και σε περίπτωση που εμφανίσουν συμπτώματα λοίμωξης του αναπνευστικού (πυρετός, βήχας ή δύσπνοια) σε περίοδο 14 ημερών από την επιστροφή τους, να παραμένουν στο σπίτι και να επικοινωνούν άμεσα με το 24ωρης λειτουργίας τηλεφωνικό κέντρο 1420 (δωρεάν κλήσεις).

 Υπενθυμίζεται ότι οι έλεγχοι ισχύουν επίσης για όσους πολίτες έχουν ταξιδέψει τις τελευταίες μέρες στις εξής χώρες: Δημοκρατία της Κορέας, Ιράν, Ιαπωνία, Σιγκαπούρη, Χονγκ Κονγκ.

Το Υπουργείο Υγείας τονίζει ότι τα μέτρα αυτά επιβάλλονται  με βάση τα τελευταία επιδημιολογικά δεδομένα για τη νόσο του κορωνοϊού. 

Από ΚΥΠΕ

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Tελικός Champions League: Η Βασίλισσα Ρεάλ απέκτησε το 15ο αστέρι της!

Tελικός Champions League: Η Βασίλισσα Ρεάλ απέκτησε το 15ο αστέρι της!

Η Ρεάλ Μαδρίτης επιβεβαίωσε γιατί είναι η βασίλισσα του παγκοσμίου ποδοσφαίρου. Η ομάδα του Κάρλο Αντσελότι επικράτησε με 2-0 της Ντορντμουντ στον τελικό του Champions League και σήκωσε στον ουρανό του Γουέμπλεϊ το 15ο τρόπαιο της!

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top