ΚΥΠΡΟΣ – ΚΑΤΕΧΟΜΕΝΑ: Νεκρός 35χονος στο μπαλκόνι σπιτιού- Πήγε να παίξει ποδόσφαιρο και άφησε την τελευταία του πνοή

ΚΥΠΡΟΣ – ΚΑΤΕΧΟΜΕΝΑ: Νεκρός 35χονος  στο μπαλκόνι σπιτιού- Πήγε να παίξει ποδόσφαιρο και άφησε την τελευταία του πνοή

Νέα τραγωδία συγκλονίζει την τοπική κοινωνία των κατεχομένων. Ξαφνικά μετά από ένα παιχνίδι ποδοσφαίρου έσβησε 35χρονος.

Σύμφωνα με δημοσιεύματα στον τ/κ Τύπο το περιστατικό σημειώθηκε την Κυριακή 1/3 στην κατεχόμενη Μόρφουόταν γύρω στις 13:00 ο 35χρονος Hilmi Yilmazer εντοπίστηκε αναίσθητος στο μπαλκόνι του σπιτιού όπου διέμενε.

Αμέσως κλήθηκε ασθενοφόρο το οποίο μετέφερε τον άτυχο άντρα σε Νοσοκομείο, ωστόσο ήταν ήδη αργά.  Όπως αναφέρεται σε δημοσίευμα της  Kibris ο 35χρονος προηγουμένως είχε πάει για αγώνα ποδοσφαίρου με φίλους του και όταν επέστρεψε αισθάνθηκε ξαφνικά αδιαθεσία και «κατέρρευσε» στο μπαλκόνι.

Στο άκουσμα της είδησης του τραγικού χαμού του, μέλη της οικογένεια του ξέσπασαν σε λυγμούς, μη μπορώντας να πιστέψουν το κακό που τους βρήκε σημειώνεται το ρεπορτάζ.

Στη σορό του 35χρονου έγινε τη Δευτέρα 2/3 νεκροτομή και σύμφωνα με τα ευρήματα του ιατροδικαστή ο άτυχος Ηilmi «προδόθηκε» από την καρδιά του.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΑΝΑΛΥΣΗ: Το νέο πολιτικό momentum του Προέδρου Χριστοδουλίδη - Η αύξηση των ποσοστών και η αναγνωση των μετρήσεων

ΑΝΑΛΥΣΗ: Το νέο πολιτικό momentum του Προέδρου Χριστοδουλίδη - Η αύξηση των ποσοστών και η αναγνωση των μετρήσεων

Οι τελευταίες δημοσκοπήσεις καταγράφουν μια σαφή και σταθερή ανοδική τάση στην εικόνα του Προέδρου Χριστοδουλίδη. Δεν πρόκειται για μεμονωμένο εύρημα ούτε για στιγμιαία αποτύπωση μιας συγκυρίας.

BEST OF TOTHEMAONLINE