ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Σκέφτονται… ακουστικό VAR για να ικανοποιηθούν οι οπαδοί!

Σκέφτονται… ακουστικό VAR για να ικανοποιηθούν οι οπαδοί!

Την βελτίωση της χρήσης του VAR εξετάζουν στην Πρέμιερ Λιγκ, προκειμένου να ικανοποιηθούν οι οπαδοί που πιστεύουν ότι αδικείται η ομάδα τους από αυτό.

Το VAR συνεχίζει να διχάζει το ποδοσφαιρικό κοινό από τότε που μπήκε στη ζωή μας και εφαρμόστηκε στα περισσότερα πρωταθλήματα της Ευρώπης.

Αυτό είναι κάτι που θέλουν να αλλάξουν οι άνθρωποι της Πρέμιερ Λιγκ, κάνοντας πιο δίκαιη τη λειτουργία του.

Ένα μεγάλο ποσοστό των φιλάθλων του νησιού, θεωρεί πως ευνοούνται περισσότερο οι πιο ισχυρές ομάδες του πρωταθλήματος και διαμαρτύρονται για την έλλειψη σαφήνειας κατά τη διαδικασία λήψης των αποφάσεων αλλά και για τον χρόνο που μένουν στην αναμονή για να μάθουν τι έχει καταλογίσει ο διαιτητής.

Προκειμένου λοιπόν να γίνει ακριβοδίκαιη η χρήση του, θα επιχειρήσουν να κάνουν τη διαδικασία της λήψης των αποφάσεων ακουστική εντός του σταδίου, προκειμένου οι θεατές να έχουν τη δυνατότητα να ακούσουν τη συνομιλία μεταξύ της ομάδας διαιτητών στο “VAR Room” και του διαιτητή του αγώνα.

Παρόμοιο σύστημα εφαρμόζεται στα πρωταθλήματα Ράγκμπι και οι νομοθέτες του ποδοσφαίρου θέλουν να το ακολουθήσουν, καθώς πιστεύουν ότι θα μειωθούν οι ενδοιασμοί των οπαδών για το αν όντως είναι χρήσιμο ή όχι το VAR.

Πηγή: sport-fm.gr

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Σεξουαλική κακοποίηση: Χημικός ευνουχισμός και ισόβια κάθειρξη προτείνονται ως ποινές - Κατατέθηκε πρόταση νόμου στη Βουλή

Σεξουαλική κακοποίηση: Χημικός ευνουχισμός και ισόβια κάθειρξη προτείνονται ως ποινές - Κατατέθηκε πρόταση νόμου στη Βουλή

Με αφορμή την καταδίκη 50χρονου ο οποίος βρέθηκε ένοχος για αδικήματα σεξουαλικής κακοποίησης ανήλικης, της 13χρονης σήμερα ανάδοχης κόρης του, ο Βουλευτής Αμμοχώστου, Μιχάλης Γιακουμή με επιστολή του στην Γενική Διευθύντρια της Βουλής κατέθεσε πρόταση νόμου στην οποία καταδεικνύει τις αδυναμίες του ισχύοντος πλαισίου και την ανάγκη για δραστικότερα μέτρα.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top