ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Μπεργκ: «Δεν είναι άσχημο το 0-0 – Πρέπει να μάθουμε να…» (ΒΙΝΤΕΟ)

Μπεργκ: «Δεν είναι άσχημο το 0-0 – Πρέπει να μάθουμε να…» (ΒΙΝΤΕΟ)

Δείτε τι δήλωσε στη συνέντευξη Τύπου στο ΓΣΠ, μετά το τέλος του “αιώνιου” ντέρμπι της Λευκωσίας ανάμεσα στον ΑΠΟΕΛ και την Ομόνοια, ο προπονητής των “πράσινων”, Χένινγκ Μπεργκ.

Αναλυτικά:

“Ήταν ένα σκληρό παιχνίδι απέναντι σε μία πολύ καλή ομάδα. Κάποιες φορές το 0-0 δεν είναι άσχημο αποτέλεσμα και σήμερα για εμάς δεν είναι άσχημο, Δεν κάναμε το καλύτερο μας παιχνίδι, αλλά το παλέψαμε μέχρι τέλους.

Είχαμε κάποιες ευκαιρίες για να σκοράρουμε. Είχε και ο ΑΠΟΕΛ τις δικές του ευκαιρίες. Είναι ένα παιχνίδι από το οποίο έχουμε να μάθουμε πολλά. Αν θέλουμε να πετύχουμε, πρέπει να μάθουμε πως να διαχειριζόμαστε τέτοια παιχνίδια.

Η διαφορά σε σχέση με το ντέρμπι του Α΄ γύρου, είναι το γεγονός ότι άλλαξε προπονητές το ΑΠΟΕΛ. Είμαι σίγουρος ότι το ΑΠΟΕΛ θα βελτιωθεί στη συνέχεια, αφού πλέον δεν θα έχει αγώνες στην Ευρώπη και θα μπορεί να δουλέψει πιο εύκολα ο προπονητής με τους παίκτες.

Ήταν κλειστό και το ντέρμπι του Α΄ γύρου. Σίγουρα είναι καλύτερα να είσαι πρώτος παρά δεύτερος και το ότι είμαστε στην κορυφή, σημαίνει ότι βελτιωνόμαστε και είμαστε χαρούμενοι γι΄ αυτό. Αισθάνομαι ότι έχουμε πολλά πράγματα να πετύχουμε”.

Για το αν η είσοδος του Βίτορ Γκόμες βοήθησε την ομάδα, είπε:

“Έκανε πολύ καλή δουλειά. Είναι ομαδικός παίκτης. Έχασε κάποιες προπονήσεις και δεν ξέραμε αν θα μπορούσε να ξεκινήσει. Έτσι έπαιξε σχεδόν 60 λεπτά ο Γκόμεθ και μετά ο Γκόμες. Τα πηγαίνει πολύ καλά και ο Κούσουλος και είμαι ικανοποιημένος, ενώ και ο Κακουλλής έδειξε ξανά ότι μπορεί να βοηθήσει”.

Δείτε στο πιο κάτω βίντεο, όλα όσα είπε ο Νορβηγός τεχνικός της Ομόνοιας:

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



ΥΠΕΞ: Σημαντικά μηνύματα για Κυπριακό στο Ψήφισμα για το Βαρώσι

ΥΠΕΞ: Σημαντικά μηνύματα για Κυπριακό στο Ψήφισμα για το Βαρώσι

Το Υπουργείο Εξωτερικών χαιρετίζει την υιοθέτηση Ψηφίσματος από την Κοινοβουλευτική Συνέλευση του Συμβουλίου της Ευρώπης, με το οποίο καλεί για την άμεση επιστροφή της περίκλειστης πόλης των Βαρωσίων στους νομίμους κατοίκους της.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top