Μιχαΐλοβιτς: «Μπορούμε να κατακτήσουμε τον τίτλο, αλλά πρέπει να…» (ΒΙΝΤΕΟ)

Μιχαΐλοβιτς: «Μπορούμε να κατακτήσουμε τον τίτλο, αλλά πρέπει να…» (ΒΙΝΤΕΟ)

Δείτε τι δήλωσε στα ΜΜΕ μετά το τέλος του “αιώνιου” ντέρμπι της Λευκωσίας ανάμεσα στον ΑΠΟΕΛ και την Ομόνοια που έληξε 0-0, ο ποδοσφαιριστής των “γαλαζοκιτρίνων”, Ντράγκαν Μιχαΐλοβιτς.

Αναλυτικά όσα είπε:

Για το αν ήταν άσχημο το 0-0: “Όχι, πιστεύω ότι δεν είναι κακό αποτέλεσμα. Πρέπει να κοιτάξουμε την απόδοση της ομάδας. Μετά από ορισμένα κακά παιχνίδια, δείξαμε χαρακτήρα και ομαδικό πνεύμα. Είναι θετικά πράγματα. Τώρα αρχίζουν τα πλέι-οφ και πρέπει να συνεχίσουμε έτσι, με δυνατή νοοτροπία, να είμαστε θετικοί και να κερδίζουμε τα παιχνίδια”.

Για το αν είναι σωστό βήμα για τη συνέχεια, η πολύ καλή απόδοση του ΑΠΟΕΛ στο πρώτο ημίχρονο: “Πρέπει να βελτιωθούμε όλοι, αρχίζοντας ο καθένας από τον εαυτό του. Ξέρουμε ότι έχουμε καλούς παίκτες και πρέπει να βελτιωθούμε. Επίσης, τώρα θα έχουμε λίγο περισσότερο χρόνο για προπόνηση και θα ξέρουμε καλύτερα τι ζητάει από εμάς ο προπονητής. Πιστεύω ότι μπορούμε να κάνουμε ένα καλό σερί νικών”.

Για το αν πιστεύει ότι η ομάδα έπαιξε καλά λόγω του συστήματος: “Πιστεύω ότι ο προπονητής διάβασε καλά τακτικά το παιχνίδι και επέλεξε ένα λίγο διαφορετικό σύστημα. Ξαφνιάσαμε λίγο την Ομόνοια και ουσιαστικά δεν έπαιξε στο πρώτο ημίχρονο. Εμείς παίξαμε πολύ καλά σε όλο το πρώτο μέρος, αλλά δεν καταφέραμε να σκοράρουμε”.

Για το τι τους είπε ο προπονητής τους πριν το παιχνίδι, αλλά και μετά: “Πριν, μου μίλησε για το σύστημα και το τι πρέπει να κάνω στο γήπεδο. Έκανα αυτά που ζήτησε. Μετά το τέλος του αγώνα, μας είπε ότι είναι περήφανος για την απόδοση της ομάδας, γιατί δείξαμε χαρακτήρα και κάναμε αυτό που έπρεπε για να κερδίσουμε. Μας έλειπε λίγη αυτοπεποίθηση στην τελική προσπάθεια, για να πετύχουμε γκολ. Αν σκοράραμε έστω ένα γκολ, πιστεύω ότι θα κερδίζαμε”.

Για τις πιθανότητες τους για τον τίτλο, μετά από αυτό το αποτέλεσμα: “Πιστεύω στην κατάκτηση του τίτλου. Τέσσερις βαθμοί από την κορυφή, δεν είναι πολλοί. Τώρα θα παίζουμε μόνο ντέρμπι και όλα μπορούν να γίνουν. Είδαμε την Ανόρθωση να χάνει από Άχνα και ΑΕΚ. Όλοι μπορούν να τους κερδίσουν όλους. Πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι και δυνατοί και μπορούμε να κατακτήσουμε τον τίτλο, αλλά πρέπει να έχουμε την ίδια νοοτροπία με σήμερα”.

Δείτε όλα όσα είπε στο πιο κάτω βίντεο:

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κυπριακό: Ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης, βλέπει εξελίξεις, αλλά η Νέα Υόρκη, ακόμη ψάχνει την τριμερή

Κυπριακό: Ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης, βλέπει εξελίξεις, αλλά η Νέα Υόρκη, ακόμη ψάχνει την τριμερή

Με το βλέμμα στραμμένο στις «θετικές εξελίξεις» στο Κυπριακό, βρίσκεται στη Νέα Υόρκη ο Νίκος Χριστοδουλίδης, την ώρα όμως που το διπλωματικό σκηνικό παραμένει ρευστό και κανένα από τα κρίσιμα επόμενα βήματα, δεν μπορεί ακόμη να θεωρηθεί δεδομένο. Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, εμφανίζεται να διακρίνει κινητικότητα στο παρασκήνιο και να επενδύει στο προσωπικό ενδιαφέρον του Γενικού Γραμματέα των Ηνωμένων Εθνών Αντόνιο Γκουτέρες. Ωστόσο, την ίδια στιγμή, από την πλευρά των Ηνωμένων Εθνών, δεν έχει μέχρι στιγμής επιβεβαιωθεί ούτε καν η πραγματοποίηση μιας κοινής συνάντησης των δύο πλευρών, με τη Μαρία Άνχελα Ολγκίν.

BEST OF TOTHEMAONLINE