ΛΕΜΕΣΟΣ: Πήγε στο σχολείο να προσέχει τα παιδιά της με αναπηρία και η Αστυνομία την συνέλαβε

ΛΕΜΕΣΟΣ: Πήγε στο σχολείο να προσέχει τα παιδιά της με αναπηρία και η Αστυνομία την συνέλαβε

Χειροπέδες σε μητέρα δύο παιδιών μετά από καταγγελία πως βρίσκεται παράνομα εντός σχολικού χώρου, πέρασε η Αστυνομία μετά από καταγγελία από τη Διεύθυνση του σχολείου το πρωί της Τρίτης (03/03). 

Του Κωνσταντίνου Νεοφύτου 

Σύμφωνα με τον εκπρόσωπο τύπου της Αστυνομίας Λεμεσού κ. Ιωάννη Σωτηριάδη η Αστυνομία δέχθηκε καταγγελία από σχολείο στην Γερμασόγια της Λεμεσού, πως η συγκεκριμένη μητέρα βρισκόταν εντός του σχολικού χώρου, χωρίς άδεια. 

Οι Αρχές ζήτησαν από την μητέρα να απομακρυνθεί από το σχολείο αλλά αυτή αρνήθηκε με αποτέλεσμα να συλληφθεί.

Σύμφωνα με τον κ. Σωτηριάδη οι ισχυρισμοί της μητέρας για την παραμονή της στο σχολείο είναι ότι δεν συμπεριφέρονταν καλά στα παιδιά της.

Να σημειωθεί επίσης ότι τα δυο δίδυμα παιδιά της αντιμετωπίζουν προβλήματα  εγκεφαλικής παράλυσης

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Ο Χρίστος Χρίστου κλείδωσε την καρέκλα, ο Χριστοδουλίδης κοιτάζει προς ΕΛΑΜ και το ΔΗΚΟ βρίσκεται μπροστά σε ένα δύσκολο σταυροδρόμι

Ο Χρίστος Χρίστου κλείδωσε την καρέκλα, ο Χριστοδουλίδης κοιτάζει προς ΕΛΑΜ και το ΔΗΚΟ βρίσκεται μπροστά σε ένα δύσκολο σταυροδρόμι

Στο ΕΛΑΜ, η υπόθεση της προεδρίας έκλεισε πριν καν αρχίσει η εκλογική διαδικασία. Ο Χρίστος Χρίστου, παραμένει στην ηγεσία του κόμματος, χωρίς να έχει απέναντί του ανθυποψήφιο, εξασφαλίζοντας ουσιαστικά τη συνέχιση της παρουσίας του στην κορυφή της κομματικής πυραμίδας για την επόμενη πενταετία. Το ίδιο ισχύει και για τον Πέτρο Κουντουρέσιη, ο οποίος αναλαμβάνει τη θέση του Αναπληρωτή Προέδρου, επίσης χωρίς αντίπαλο.

BEST OF TOTHEMAONLINE