ΔΙΕΘΝΗ

Πέντε νέα κρούσματα COVID19 στο Βέλγιο, στους 13 οι ασθενείς του ιού

Πέντε νέα κρούσματα COVID19 στο Βέλγιο, στους 13 οι ασθενείς του ιού

Πέντε επιπλέον περιπτώσεις μόλυνσης με τον COVID19 στο Βέλγιο, ανακοίνωσε το Ομοσπονδιακό Υπουργείο Υγείας, ανεβάζοντας το συνολικό αριθμό των ασθενών στα 13.

Σύμφωνα με το Υπουργείο, το εργαστήριο αναφοράς στο KULeuven διεξήγαγε 243 εξετάσεις τη νύχτα και αυτές αποκάλυψαν πέντε νέες περιπτώσεις λοίμωξης. Όλες αυτές οι νέες περιπτώσεις είναι άνθρωποι που επέστρεψαν από ταξίδι στη βόρεια Ιταλία. Οι ασθενείς έχουν τα ίδια ήπια συμπτώματα όπως πυρετό και βήχα.

Δύο ασθενείς ζουν στη Φλάνδρα, ένας ασθενής προέρχεται από τις Βρυξέλλες και δύο άλλοι βρίσκονται στη Βαλλονία. Λαμβάνουν την απαραίτητη φροντίδα σε ένα ασφαλές περιβάλλον. "Όλοι οι ασθενείς παρακολουθούνται στενά από επιθεωρητές ιατρικής υγιεινής στις αντίστοιχες περιοχές τους. Οι αρχές εξετάζουν και παρακολουθούν ανθρώπους που έχουν έρθει σε επαφή με ασθενείς μετά την επιστροφή τους ", αναφέρει το Υπουργείο.

Από ΚΥΠΕ

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Σε ελεύθερη πτώση ΔΗΚΟ ΕΔΕΚ και ΔΗΠΑ - Μονόδρομος οι παραιτήσεις των ηγεσιών

Σε ελεύθερη πτώση ΔΗΚΟ ΕΔΕΚ και ΔΗΠΑ - Μονόδρομος οι παραιτήσεις των ηγεσιών

Σε μία περίοδο «εσωστρέφειας» βρίσκονται τα κόμματα του κέντρου, τα οποία αφού ξεπέρασαν το πρώτο σοκ από την ήττα των διπλών εκλογών, ψάχνουν απαντήσεις για το τι πραγματικά έφταιξε ώστε να φτάσουν σε αυτό το απογοητευτικό σημείο, που βρίσκονται σήμερα. Παρά τα μηνύματα που έλαβαν από τους πολίτες, φαίνεται πως οι ηγεσίες των τριών κομμάτων να μην αντιλαμβάνονται το τεράστιο πρόβλημα ή αρνούνται να το αντιληφθούν, ενώ θεωρούν τα κόμματά τους, ως περιουσιακό τους στοιχείο, αρνούμενοι να παραιτηθούν. Σε μία εποχή όπου η κοινωνία έχει δώσει την απάντησή της, επιλέγοντας τον νεαρό Φειδία Παναγιώτου, ο οποίος έλαβε μεγαλύτερο ποσοστό από το σύνολο των ποσοστών των τριών κομμάτων ΔΗΚΟ ΕΔΕΚ και ΔΗΠΑ, οι ηγεσίες τους εξακολουθούν να μην αναλαμβάνουν τις ευθύνες τους.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top