ΚΥΠΡΟΣ: 100 περίπου μετανάστες στη γραμμή αντιπαράταξης ζητούν πολιτικό άσυλο

ΚΥΠΡΟΣ: 100 περίπου μετανάστες στη γραμμή αντιπαράταξης ζητούν πολιτικό άσυλο

Οι μεταναστευτικές ροές χτυπούν την πόρτα και της Κυπριακής Δημοκρατίας. 

Ο Πρόεδρος, Νίκος Αναστασιάδης, θα έχει εντός της ημέρας τηλεφωνική επικοινωνία για το μεταναστευτικό με τον Πρωθυπουργό της Ελλάδας, Κυριάκο Μητσοτάκη, ο οποίος επισκέπτεται αυτή τη στιγμή την παραμεθόριο περιοχή του Έβρου με τη συνοδεία αξιωματούχων της ΕΕ, δήλωσε ο Κυβερνητικός Εκπρόσωπος Κυριάκος Κούσιος.

Ο κ. Κούσιος είπε πως η Κύπρος ήδη αντιμετωπίζει το πρόβλημα αυτό, προσθέτοντας πως «αυτή τη στιγμή που μιλούμε περίπου 100 άτομα έχουν συγκεντρωθεί στη γραμμή αντιπαράταξης και ζητούν πολιτικό άσυλο». Πρόσθεσε πως «έχουμε πληροφόρηση και για νέα ρεύματα προσφύγων από την Τουρκία».

Ο Εκπρόσωπος ανέφερε πως κρίθηκε σκόπιμο να υπάρξει συνεδρία της διυπουργικής Επιτροπής για τη μετανάστευση, η οποία θα συγκληθεί σήμερα.

Από ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Ιράν – Ισραήλ – ΗΠΑ: Ο πόλεμος μαίνεται, τα τάνκερ καίγονται και οι απειλές συνεχίζονται

Ιράν – Ισραήλ – ΗΠΑ: Ο πόλεμος μαίνεται, τα τάνκερ καίγονται και οι απειλές συνεχίζονται

Σε επικίνδυνη κλιμάκωση μπαίνει ο πόλεμος στην Μέση Ανατολή, με το Ισραήλ, το Ιράν και τις ΗΠΑ, να συνεχίζουν τις επιθέσεις, αλλά ταυτόχρονα να δηλώνουν έτοιμοι να συνεχίσουν «όσο χρειαστεί», την στιγμή που ο Λίβανος συνεχίζει να δέχεται επιθέσεις και το πετρέλαιο να συνεχίζει την ανοδική του πορεία.

BEST OF TOTHEMAONLINE