Και ΠΟΛΛΟΙ και ΛΙΓΟΙ οι πέντε βαθμοί…

Και ΠΟΛΛΟΙ και ΛΙΓΟΙ οι πέντε βαθμοί…

Πέντε βαθμούς μακριά από το ρετιρέ, όπου βρίσκονται Ομόνοια και Ανόρθωση, βρίσκεται ο Απόλλωνας, μερικές μέρες πριν τη πρεμιέρα της Β’ φάσης του πρωταθλήματος. 

Όπως αναλύσαμε και χθες τα δεδομένα, ουδείς στο κυανόλευκο στρατόπεδο, δεν βροντοφωνάζει στην παρούσα φάση, πως “πάμε να πάρουμε το πρωτάθλημα“.

Η ομάδα έχασε την αξιοπιστία της, με τα συνεχόμενα αρνητικά αποτελέσματα και τις προβληματικές εμφανίσεις, κατά το πρώτο μισό του Φεβράρη.

Όμως και στα ματς που νίκησε, στις τελευταίες δυο αγωνιστικές, έδειξε ότι θα χρειάζεται να “λύσει” μερικά ζητήματα στον τρόπο που λειτουργεί μες στο γήπεδο.

Τα αποτελέσματα στα προσεχή παιχνίδια, θα καταδείξουν, αν το συγκρότημα του Σωφρόνη Αυγουστή, έχει τα φόντα να καταστεί ξανά δυνατός “παίχτης” στην υπόθεση διεκδίκησης του τίτλου.

Μια πρώτη απόδειξη θα είναι η νίκη πάνω στον ΑΠΟΕΛ στον κυριακάτικο αγώνα στη Λεμεσό. Για το εν λόγω ματς, δεν υπολογίζονται ο τιμωρημένος Γιαννιώτας, οι τραυματίες Μολ, Γκακπέ, ενώ αμφίβολοι είναι οι Ζοάο Πέδρο και Χάμπος Κυριάκου.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κυπριακό: Ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης, βλέπει εξελίξεις, αλλά η Νέα Υόρκη, ακόμη ψάχνει την τριμερή

Κυπριακό: Ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης, βλέπει εξελίξεις, αλλά η Νέα Υόρκη, ακόμη ψάχνει την τριμερή

Με το βλέμμα στραμμένο στις «θετικές εξελίξεις» στο Κυπριακό, βρίσκεται στη Νέα Υόρκη ο Νίκος Χριστοδουλίδης, την ώρα όμως που το διπλωματικό σκηνικό παραμένει ρευστό και κανένα από τα κρίσιμα επόμενα βήματα, δεν μπορεί ακόμη να θεωρηθεί δεδομένο. Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, εμφανίζεται να διακρίνει κινητικότητα στο παρασκήνιο και να επενδύει στο προσωπικό ενδιαφέρον του Γενικού Γραμματέα των Ηνωμένων Εθνών Αντόνιο Γκουτέρες. Ωστόσο, την ίδια στιγμή, από την πλευρά των Ηνωμένων Εθνών, δεν έχει μέχρι στιγμής επιβεβαιωθεί ούτε καν η πραγματοποίηση μιας κοινής συνάντησης των δύο πλευρών, με τη Μαρία Άνχελα Ολγκίν.

BEST OF TOTHEMAONLINE