ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Τατάρ: Συζητούν με τους ιδιοκτήτες των ξενοδοχείων στην περίκλειστη Αμμόχωστο

Τατάρ: Συζητούν με τους ιδιοκτήτες των ξενοδοχείων στην περίκλειστη Αμμόχωστο

Ο "πρωθυπουργός" Ερσίν Τατάρ είπε ότι, σε δηλώσεις του ότι το καθεστώς της «πόλης φάντασμα», όπως χαρακτήρισε την περίκλειστη Αμμόχωστο, πρέπει να αλλάξει από στρατιωτικό σε μη στρατιωτικό.

Σύμφωνα με δημοσίευμα στην τουρκοκυπριακή εφημερίδα "Χαμπερτζί" σε δηλώσεις του στην τουρκική εφημερίδα Μιλιέτ, ο κ. Τατάρ είπε ότι κάποια κτίρια εντός της περίκλειστης πόλης θα επιδιορθωθούν από τους ιδιοκτήτες τους και κάποια άλλα θα κατεδαφιστούν και θα κτιστούν εκ νέου.

«Το ίδιο ισχύει και για τα ξενοδοχεία», είπε ο Τατάρ προσθέτοντας ότι αυτή την στιγμή το καθεστώς είναι σε επαφή με τους ενδιαφερόμενους ιδιοκτήτες αναφέροντας ότι η "επιτροπή ακίνητης περιουσίας" θα λάβει κάποιες αποφάσεις και λόγω αυτού του γεγονότος, το καθεστώς της περιοχής πρέπει να αλλάξει από στρατιωτική περιοχή σε μια κατοικήσιμη περιοχή με πρόσβαση για τους πολίτες. Μετά την αλλαγή του καθεστώτος και το άνοιγμα της πόλης, θα λάβει τις αποφάσεις της η "επιτροπή".

"Έχει κάποιες απαιτήσεις και η Διοίκηση του ΕΒΚΑΦ. Σε περίπτωση που είναι δικαιολογημένες, οι χρήστες θα αρχίσουν να πληρώνουν ενοίκιο στα βακούφια (ΕΒΚΑΦ)" είπε.

ΑΠΟ ΚΥΠΕ

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Σεξ στην παραλία: Η «καλοκαιρινή» φαντασίωση - Πόσο επικίνδυνο είναι τελικά;

4+1 παραμυθένιοι έρωτες που γεννήθηκαν στα γυρίσματα τηλεοπτικών σειρών

Αυτισμός: Απλό τεστ υπόσχεται διάγνωση σε μωρά κάτω των επτά μηνών

Είναι υποχρεωτικό να καταβάλλει ένας εργοδότης 13ο και 14ο μισθό;

Η στιγμή της κατάρρευσης του τριώροφου κτιρίου στην Κωνσταντινούπολη - Η στιγμή της κατάρρευσης του τριώροφου κτιρίου στην Κωνσταντινούπολη - Ένας νεκρός και επτά τραυματίες - Δείτε βίντεο

Κλεοπάτρα Αδάμου: Η 24χρονη αδερφή της Ήβης είναι μία κούκλα και έχει ταλέντο στη μουσική



Λετυμπιώτης για Κυπριακό: «Διαβεβαιώνουμε ότι δεν υπάρχει μεγαλύτερη έγνοια»

Λετυμπιώτης για Κυπριακό: «Διαβεβαιώνουμε ότι δεν υπάρχει μεγαλύτερη έγνοια»

«Διαβεβαιώνουμε τον κυπριακό λαό ότι δεν υπάρχει μεγαλύτερη έγνοια από την επίλυση του Κυπριακού, του ύψιστου εθνικού ζητήματος και θα συνεχίσουμε να καταβάλλουμε κάθε δυνατή προσπάθεια για να μπορέσουν να υπάρξουν εξελίξεις», είπε σήμερα ο Κυβερνητικός Εκπρόσωπος κ. Κωνσταντίνος Λετυμπιώτης.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top