«ΒΡΑΖΟΥΝ» οι ΑΠΟΕΛίστες με τη διοίκηση – Ο κακός χαμός για το… μυστήριο Σιγκούρνταρσον!

«ΒΡΑΖΟΥΝ» οι ΑΠΟΕΛίστες με τη διοίκηση – Ο κακός χαμός για το… μυστήριο Σιγκούρνταρσον!

Το απόγευμα της Τρίτης (3/3) ο ΑΠΟΕΛ ενημέρωσε πως ο Μπιορν Σιγκούρνταρσον θα περάσει από χειρουργείο για το πρόβλημα που αντιμετωπίζει στη μέση και του παραχωρήθηκε άδεια άνευ απολαβών.

Μετά και από αυτή την ανακοίνωση ακολούθησε ο… κακός χαμός κάτω από την επίσημη ανάρτηση του ΑΠΟΕΛ αλλά και σε όλες τις συζητήσεις φίλων των γαλαζοκιτρίνων, οι οποίοι τα βάζουν με την διοίκηση της ομάδας για το… ‘μυστήριο’ γύρω από τον τραυματισμό του παίκτη.

Οι περισσότεροι αναφέρονται σε κακούς χειρισμούς της διοίκησης στο όλο θέμα και για το γεγονός ότι ήρθε ακόμη ένας παίκτης με βαρύ συμβόλαιο και βιογραφικό όμως αντί να βοηθήσει είναι μονίμως τραυματίας.

Αρκετοί αμφισβητούν και το γεγονός ότι ήρθε υγιής παρά το γεγονός ότι ξεκαθαρίστηκε και δια στόματος Πρόδρομου Πετρίδη πως ο Ισλανδός αντιμετώπισε πρόβλημα στη μέση μετά την έλευση του. Παράλληλα θυμήθηκαν και τη δήλωση Νεκτάριου Πετεβίνου προ λίγων ημερών λίγο πριν τον αγώνα με την Πάφο όταν είχε αναφέρει για το γεγονός πως είχε μείνει εκτός αποστολής ότι δεν είχε κάποιο πρόβλημα τραυματισμού αλλά ήταν επιλογή του Ουζουνίδη να τον αφήσει εκτός για αγωνιστικούς λόγους.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Νίκος Χριστοδουλίδης για υδατικό: «Το λύσαμε» -  Η συνεργασία με τα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα

Νίκος Χριστοδουλίδης για υδατικό: «Το λύσαμε» - Η συνεργασία με τα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα

«Το λύσαμε» δήλωσε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, σε συνέντευξη που παραχώρησε στον ΑΝΤ1 Κύπρου και στην Έλλη Κοτζιαμάνη, αναφερόμενος στην κρίσιμη κατάσταση του υδατικού προβλήματος που πλήττει την Κύπρο λόγω της λειψυδρίας.