ΑΘΛΗΤΙΚΑ

«ΒΡΑΖΟΥΝ» οι ΑΠΟΕΛίστες με τη διοίκηση – Ο κακός χαμός για το… μυστήριο Σιγκούρνταρσον!

«ΒΡΑΖΟΥΝ» οι ΑΠΟΕΛίστες με τη διοίκηση – Ο κακός χαμός για το… μυστήριο Σιγκούρνταρσον!

Το απόγευμα της Τρίτης (3/3) ο ΑΠΟΕΛ ενημέρωσε πως ο Μπιορν Σιγκούρνταρσον θα περάσει από χειρουργείο για το πρόβλημα που αντιμετωπίζει στη μέση και του παραχωρήθηκε άδεια άνευ απολαβών.

Μετά και από αυτή την ανακοίνωση ακολούθησε ο… κακός χαμός κάτω από την επίσημη ανάρτηση του ΑΠΟΕΛ αλλά και σε όλες τις συζητήσεις φίλων των γαλαζοκιτρίνων, οι οποίοι τα βάζουν με την διοίκηση της ομάδας για το… ‘μυστήριο’ γύρω από τον τραυματισμό του παίκτη.

Οι περισσότεροι αναφέρονται σε κακούς χειρισμούς της διοίκησης στο όλο θέμα και για το γεγονός ότι ήρθε ακόμη ένας παίκτης με βαρύ συμβόλαιο και βιογραφικό όμως αντί να βοηθήσει είναι μονίμως τραυματίας.

Αρκετοί αμφισβητούν και το γεγονός ότι ήρθε υγιής παρά το γεγονός ότι ξεκαθαρίστηκε και δια στόματος Πρόδρομου Πετρίδη πως ο Ισλανδός αντιμετώπισε πρόβλημα στη μέση μετά την έλευση του. Παράλληλα θυμήθηκαν και τη δήλωση Νεκτάριου Πετεβίνου προ λίγων ημερών λίγο πριν τον αγώνα με την Πάφο όταν είχε αναφέρει για το γεγονός πως είχε μείνει εκτός αποστολής ότι δεν είχε κάποιο πρόβλημα τραυματισμού αλλά ήταν επιλογή του Ουζουνίδη να τον αφήσει εκτός για αγωνιστικούς λόγους.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



ΥΠΕΞ: Σημαντικά μηνύματα για Κυπριακό στο Ψήφισμα για το Βαρώσι

ΥΠΕΞ: Σημαντικά μηνύματα για Κυπριακό στο Ψήφισμα για το Βαρώσι

Το Υπουργείο Εξωτερικών χαιρετίζει την υιοθέτηση Ψηφίσματος από την Κοινοβουλευτική Συνέλευση του Συμβουλίου της Ευρώπης, με το οποίο καλεί για την άμεση επιστροφή της περίκλειστης πόλης των Βαρωσίων στους νομίμους κατοίκους της.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top