Σπάχιτς τέλος μετά την κουτουλιά

Σπάχιτς τέλος μετά την κουτουλιά

Τέλος o Εμίρ Σπάχιτς από την Λεβερκουζεν καθώς ο σύλλογος αποφάσισε να λύσει το συμβόλαιό του, έπειτα από κουτουλιά που έριξε σε σεκιούριτι και μάλιστα το περιστατικό καταγράφηκε και από φωτογράφους αλλα και από κάμερες ασφαλείας.

Οι «ασπιρίνες» αντιμετώπιζαν μεσοβδόμαδα την Μπάγερν Μονάχου για το κύπελλο Γερμανίες, μένοντας τελικώς εκτός διοργάνωσης στη διαδικασία των πέναλτι. Ωστόσο, ενώ η Λεβερκούζεν πήγαινε προς τα αποδυτήρια , ο Σπάχιτς, όντας εκτός εαυτού, έριξε κουτουλιά σε έναν από τους σεκιούριτι του γηπέδου!

Η αντίδραση του συλλόγου ήταν άμεση, καθώς αποφάσισε τη λύση του συμβολαίου του, το οποίο εξέπνεε το 2016. Ο διεθνής Βόσνιος, μιλώντας στην επίσημη ιστοσελίδα μετά τη σχετική απόφαση, είπε τα εξής: «Μετανιώνω τη συμπεριφορά μου μετά το ματς του κυπέλλου. Θέλω να ζητήσω συγνώμη από όλους. Ήταν μεγάλη τιμή να είμαι κομμάτι του συλλόγου».

Πανίκος Θεοδοσίου

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κυπριακό: Χριστοδουλίδης και Έρχιουρμαν συμφώνησαν εβδομαδιαίες συναντήσεις – Το κοινό ανακοινωθέν

Κυπριακό: Χριστοδουλίδης και Έρχιουρμαν συμφώνησαν εβδομαδιαίες συναντήσεις – Το κοινό ανακοινωθέν

Σε εβδομαδιαίες συναντήσεις, και συχνότερα όταν οι περιστάσεις το απαιτούν, συμφώνησαν ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης και ο Τουρκοκύπριος ηγέτης Τουφάν Έρχιουρμάν, κατά τη σημερινή τους συνάντηση υπό την αιγίδα των Ηνωμένων Εθνών.

BEST OF TOTHEMAONLINE