ΑΘΛΗΤΙΚΑ

ΟΜΟΝΟΙΑ: Οι τρεις που ΞΕΧΩΡΙΣΑΝ με ΑΠΟΕΛ – Ο ιπτάμενος, ο παθιασμένος και ο… ασταμάτητος!

ΟΜΟΝΟΙΑ: Οι τρεις που ΞΕΧΩΡΙΣΑΝ με ΑΠΟΕΛ – Ο ιπτάμενος, ο παθιασμένος και ο… ασταμάτητος!

Είχε τα πάνω της, είχε και τα κάτω της η Ομόνοια στο αιώνιο ντέρμπι με τον ΑΠΟΕΛ όμως τρεις παίκτες της ξεχώρισαν και με το παραπάνω!

Κοστέλ Παντιλίμον, Ιωάννης Κούσουλος και Νταβίντ Ακιντόλα ήταν οι τρεις παίκτες που έκλεψαν τις εντυπώσεις για διάφορους λόγους.

Κούσουλος – Παίκτης συνώνυμο του πάθους και της μαχητικότητας

Μέχρι τον Ιανουάριο ο Κούσουλος ήταν μόνιμο μέλος του πάγκου με εξαίρεση κάποιες εμφανίσεις στα πρώτα ματς της σεζόν. Όποτε τον χρειάστηκε όμως ο Μπεργκ όχι απλά φώναξε παρών αλλά τον δικαίωσε στο απόλυτο!

Παίκτης με φιλότιμο και πάθος που περισσεύει, ο Ιωάννης Κούσουλος αντικαθιστά όση ποιότητα του λείπει σε σχέση με τον Ζόρντι Γκόμεθ με ενέργεια, μαχητικότητα και αυταπάρνηση στον χώρο του κέντρου. Ο Κύπριος διεθνής μέσος κλήθηκε να αντικαταστήσει τον Γκόμεθ μετά τον τραυματισμό του με τον Εθνικό και άρπαξε την ευκαιρία από τα μαλλιά.

Στο ματς με την ΑΕΛ ο διεθνής Κύπριος του τριφυλλιού πήρε φανέλα βασικού και είχε καλή παρουσία παρά το 1-1 στο Τσίρειο ενώ με την ΕΝΠ ξεχώρισε με το πάθος και την ενέργεια του στο γήπεδο σκοράροντας μάλιστα και το κρίσιμο γκολ στο 82′ για το 2-0. Ο Μπεργκ τον αποθέωσε μετά το ματς όπως και ο κόσμος αλλά και τα ΜΜΕ.

Δείτε επίσης: Ζόρντι δεν είναι όμως βροντοφώναξε… παρών!

Κόντρα στον ΑΠΟΕΛ αν και ο Ζόρντι Γκόμεθ επέστρεψε ο Νορβηγός κόουτς του τριφυλλιού τον κράτησε στο αρχικό σχήμα, αφήνοντας Βίτορ στον πάγκο και ήταν από τους διακριθέντες και πάλι.

Ακιντόλα – Κλέβει καρδιές παιχνίδι με παιχνίδι…

Ο 24χρονος Νιγηριανός ήρθε για να ενισχύσει τα φτερά της Ομόνοιας και μέσα σε ένα μήνα εξελιχθηκε σε βασικό στέλεχος της ενδεκάδας. Εκρηκτικός, ταχύς με εξαιρετική ντρίμπλα. Υστερεί κάποιες φορές στην τελική πάσα ή στο τελικό σουτ όμως αποτελεί μια εξαιρετική επιλογή στο δεξί φτερό. Όλα αυτά τα σημειώσαμε και πριν το ματς με τον ΑΠΟΕΛ…

Δείτε επίσης: Η… δαιμόνια σαΐτα της Ομόνοιας – Του λείπει όμως η ουσία!

Στο ντέρμπι με τον ΑΠΟΕΛ πήρε τα πάνω του μετά το ημίωρο και σε αρκετές περιπτώσεις ταλαιπώρησε ένα από τα καλύτερα μπακ στην Κύπρο, τον Νικόλα Ιωάννου. Σε πολλές περιπτώσεις έδειχνε ασταμάτητος, φτιάχνοντας έτσι πολλές επικίνδυνες καταστάσεις στην αντίπαλη εστία.

Παντιλίμον από την… εξωτερική

Ήρθε σε μια θέση όπου φέτος η Ομόνοια ταλαιπωρήθηκε από την απίστευτη γκαντεμιά με τους τραυματισμούς όμως από την άλλη οι Φαμπιάνο, Ουζόχο και Παναγή είχαν θέσει ψηλά τον πήχη.

Ξεκίνησε σταθερά όμως εκείνο το λάθος με τον Εθνικό δημιούργησε μουρμούρα γύρω από το πρόσωπο του. Στο πιο κρίσιμο του ματς όμως με την φανέλα της Ομόνοιας ήταν… ιπτάμενος πραγματοποιώντας εξαιρετικές αποκρούσεις στις πολλές επιθετικές προσπάθειες του ΑΠΟΕΛ.

Στο πρώτο ημίχρονο όπου κυριάρχησε ο ΑΠΟΕΛ είχε 6 αποκρούσεις και έδωσε έτσι τις απαντήσεις του στην κριτική που δέχθηκε από κόσμο αλλά και από εμάς τους δημοσιογράφους.

Ανδρέας Χρίστου

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Φονικό στην Πάφο: Στο νοσοκομείο η μητέρα του θύματος - Φαίνεται να δέχθηκε σπρώξιμο κατά την διάρκεια της αντιπαράθεσης

Ρίχνουν «στάχτη» στα μάτια καταναλωτών και τους πωλούν διαμάντια «μαϊμού» - Πώς τους ξεγελούν και τι να προσέξετε

Μονή Αββακούμ: Αντιμέτωποι με 19 κατηγορίες και 14 χρόνια φυλάκισης - Ποιος έδωσε τα χρήματα της εγγύησης

«Λαμπάδιασαν» όχημα 34χρονου στη Λεμεσό - Υπέστη εκτεταμένες ζημιές

Βρετανία: Ποιος είναι ο ο νέος Πρωθυπουργός, Κιρ Στάρμερ - Η πορεία του μέχρι τη Ντάουνινγκ Στριτ

Aπολύθηκες; Μάθε τα δικαιώματα σου - Ολες οι λεπτομέρειες



Έπεσαν οι τόνοι στο εθνικό συμβούλιο - Δρομολόγηση συγκεκριμένων κινήσεων σε διπλωματικό επίπεδο

Έπεσαν οι τόνοι στο εθνικό συμβούλιο - Δρομολόγηση συγκεκριμένων κινήσεων σε διπλωματικό επίπεδο

Μία από τις κρισιμότερες συνεδριάσεις του Εθνικού Συμβουλίου η σημερινή, η οποία πραγματοποιήθηκε υπό το φως των προκαταρκτικών εκθέσεων του ΓΓ των ΗΕ για την ΟΥΝΦΙΚΥΠ και λίγες μέρες πριν την ετοιμασία της έκθεσης Ολγκίν, η οποία σύμφωνα με τον Κυβερνητικό Εκπρόσωπο Κωνσταντίνο Λετυμπιώτη, αναμένεται στις 10 Ιουλίου.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top