Toυς «ΠΑΡΕΣΥΡΕ» κι ο Kόρε Ιγκεμπρίκτσεν…

Toυς «ΠΑΡΕΣΥΡΕ» κι ο Kόρε Ιγκεμπρίκτσεν…

Διάβαζα για τις αντιδράσεις οπαδών του ΑΠΟΕΛ, για την τροπή που έλαβε η ιστορία με τον Ισλανδό επιθετικό Σιγκούνταρσον, ο οποίος απο χθες αποτελεί παρελθόν. 

Φυσικά έχει ευθύνες η διοίκηση, αλλά νομίζουμε ότι τους… παρέσυρε και ο πρώην προπονητής Κόρε Ιγκεμπρίκτσεν.

Ήταν καθαρά προσωπική επιλογή του Νορβηγού τεχνικού.

Αυτός πριν τον “φωνάξει” για να του δώσει δουλειά στην Κύπρο, δεν ασχολήθηκε με τυχόν ζητήματα τραυματισμού που αντιμετώπιζε;

Φυσικά, είναι λογικό ο κόσμος να… “ψάχνει” τις ευθύνες, αυτών που διαχειρίζονται την ομάδα κι όχι με έναν από τους (προσωρινούς) υπαλλήλους της εταιρίας.

Π.Χ. 

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Σκηνές χάους στο Λος Άντζελες: Διαδηλωτές καίνε αυτοκίνητα, η Εθνοφρουρά απαντά με πλαστικές σφαίρες, σε ετοιμότητα 500 πεζοναύτες

Σκηνές χάους στο Λος Άντζελες: Διαδηλωτές καίνε αυτοκίνητα, η Εθνοφρουρά απαντά με πλαστικές σφαίρες, σε ετοιμότητα 500 πεζοναύτες

Έκρυθμη παραμένει η κατάσταση στους δρόμους του Λος Άντζελες, μετά από τρεις ημέρες ταραχών κατά των μαζικών συλλήψεων παράτυπων μεταναστών από την κυβέρνηση του Ντόναλντ Τραμπ. Οι διαμαρτυρίες συνεχίζονται στους δρόμους, παρά τα χημικά και τις πλαστικές σφαίρες που έριξε η Εθνοφρουρά, κι ενώ περίπου 500 πεζοναύτες βρίσκονται σε ετοιμότητα για να επέμβουν.

BEST OF TOTHEMAONLINE