Νέα τραγωδία στην άσφαλτο: Νεκρός ο οδηγός του οχήματος που προσέκρουσε σε κιγκλίδωμα - Δείτε φωτογραφία
Νέα τραγωδία σημειώθηκε στην άσφαλτο με θύμα 62χρονο αλλοδαπό μόνιμο κάτοικο Κύπρου.
Παράλληλα, ο κ. Παυλόπουλος τόνισε ότι δεν νοείται λύση συνομοσπονδίας αλλά και οποιαδήποτε συμφωνία που θα διαιωνίζει το καθεστώς των εγγυήσεων και των κατοχικών στρατευμάτων.
«Η ΑΟΖ της Κύπρου είναι και ευρωπαϊκή και θα την υπερασπιστούμε. Η Τουρκία θα αναγκαστεί να εφαρμόσει το δίκαιο της θάλασσας στο ακέραιο» κατέληγε ο Προκοπής Παυλόπουλος.
Από την πλευρά του ο κ. Συλλούρης, τόνισε ότι μπροστά στους κινδύνους που αντιμετωπίζουν οι δυο χώρες σήμερα χρειάζεται ενότητα του ελληνισμού αλλά και εντός του ελληνικού έθνους.
Σημείωσε, παράλληλα, ότι όλες οι χώρες της περιοχής οι οποίες δεν συμμερίζονται τις αντιλήψεις της Τουρκίας μπορούν και πρέπει να συνεργαστούν για την ανάπτυξη και την ειρήνη στην περιοχή. «Κύπρος και Ελλάδα έχουν αυτή τη φιλοσοφία και πρέπει να πρωταγωνιστήσουν σε αυτή την κατεύθυνση» κατέληξε ο Πρόεδρος της Βουλής των Αντιπροσώπων.
Στη συνέχεια ο κ. Συλλούρης θα έχει συναντήσεις με τον Έλληνα Πρωθυπουργό, Κυριάκο Μητσοτάκη και το Πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ, Αλέξη Τσίπρα.
Από ΚΥΠΕ
Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις