Αρνητικά τα ΝΕΑ για Μαυρία – Πόσο θα τον χάσει ο Μπεργκ

Αρνητικά τα ΝΕΑ για Μαυρία – Πόσο θα τον χάσει ο Μπεργκ

Ο Χάρης Μαυρίας πέρασε από MRI για το πρόβλημα τραυματισμού που… απεκόμισε από το πρόσφατο ντέρμπι με τον ΑΠΟΕΛ και τα νέα δεν είναι καλά, σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες.

Ο Ελλαδίτης ποδοσφαιριστής έχει υποστεί ρήξη έσω πλάγιου συνδέσμου, κάτι που εάν επιβεβαιωθεί με την επισημοποίηση της διάγνωσης των αποτελεσμάτων των MRI, θα στοιχίσει στην Ομόνοια, όπου δεν θα μπορεί να υπολογίζει στις υπηρεσίες Μαυρία για ένα διάστηνα ενάμησι μηνός περίπου.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Σε πολιτικό σταυροδρόμι τα κόμματα ΔΗΚΟ, ΕΔΕΚ, ΔΗΠΑ – Το βίντεο, το κόστος και οι βουλευτικές του 2026

Σε πολιτικό σταυροδρόμι τα κόμματα ΔΗΚΟ, ΕΔΕΚ, ΔΗΠΑ – Το βίντεο, το κόστος και οι βουλευτικές του 2026

Οι τελευταίες εξελίξεις γύρω από το επίμαχο βίντεο που έχει προκαλέσει ισχυρούς κραδασμούς στο πολιτικό σύστημα δεν δοκιμάζουν μόνο την αντοχή της κυβέρνησης, αλλά φέρνουν σε εξαιρετικά δύσκολη θέση και τα κόμματα που τη στηρίζουν. ΔΗΚΟ, ΕΔΕΚ και ΔΗΠΑ βρίσκονται πλέον μπροστά σε ένα πολιτικό δίλημμα με σαφή χρονικό ορίζοντα: Τις βουλευτικές εκλογές του Μαΐου 2026.

BEST OF TOTHEMAONLINE