Μάλλον με… 18χρονο τερματοφύλακα ΒΑΣΙΚΟ στην Τούμπα ο Ολυμπιακός!

Μάλλον με… 18χρονο τερματοφύλακα ΒΑΣΙΚΟ στην Τούμπα ο Ολυμπιακός!

Ο Ζοσέ Σα τα έδωσε όλα για να παίξει στην Τούμπα, όμως όπως όλα δείχνουν, τα γάντια του Ολυμπιακού κόντρα στον ΠΑΟΚ θα φορέσει ο 18χρονος, Κωνσταντίνος Τζολάκης.

Ένας 18χρονος φαίνεται πως θα υπερασπιστεί την εστία των Ερυθρόλευκων στον αποψινό (04/03, 21:30) πρώτο ημιτελικό του Κυπέλλου κόντρα στον κάτοχο του τίτλου ΠΑΟΚ.

Ο βασικός keeper των Πειραιωτών, Ζοσέ Σα, έδωσε τη μάχη του, όμως τελικά δεν τα κατάφερε και αφού ο αναπληρωματικός τερματοφύλακας, Μπόμπι Αλέν, είναι τραυματίας, η λύση για το Πέδρο Μαρτίνς, ήταν μία.

Ο Πορτογάλος έδωσε τα γάντια στον 18χρονο, Κώστα Τζολάκη, ο οποίος έχει μπροστά του μια τεράστια πρόκληση αφού μέχρι σήμερα δεν έχει γράψει συμμετοχή στην Super League.

Πηγή: sdna.gr

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Annie Alexoui: Αποκαλυπτική συνέντευξη στο «Τ» - «Έχασα την αίσθηση του φόβου» - Απαντά για Φυτιρή και προαναγγέλλει το επόμενο βίντεο

Annie Alexoui: Αποκαλυπτική συνέντευξη στο «Τ» - «Έχασα την αίσθηση του φόβου» - Απαντά για Φυτιρή και προαναγγέλλει το επόμενο βίντεο

Σε μια αποκαλυπτική συνέντευξη στο ThemaOnline, η Ιωάννα Φωτίου, γνωστή και ως annie alexoui, μιλά με έντονο ύφος για τον φόβο, τη ρήξη της με τον κ. Φυτιρή, το καθεστώς στο οποίο βρίσκεται, αλλά και για τον τρόπο με τον οποίο συλλέγει και δημοσιοποιεί στοιχεία μέσα από τα βίντεο της.

BEST OF TOTHEMAONLINE