Νίκη και όλα είναι στο χέρι της

Νίκη και όλα είναι στο χέρι της

Τον Αντιτς ετοιμάζει ο Παους για τον αγώνα με την ΑΕΚ ένα παιχνίδι το οποίο θα πρέπει να κερδίσει για να παραμείνει ζωντανή στο κυνήγι της Ευρώπης.

Ο Πάους δεν θα έχει στην διάθεση του τον Δημητρίου και όλα δείχνουν και πάλι πως ο Άντιτς θα κληθεί να καλύψει την απουσία του διεθνή ακραίου αμυντικού. Απών θα είναι και ο Κάλβο από τα πλανά της τεχνικής ηγεσίας και όλα δείχνουν πως ο Μακρής θα είναι αυτός που θα κληθεί να αγωνιστεί δεξιά στον αγώνα με την ΑΕΚ.

Παράλληλα όπως έχει τώρα η βαθμολογία μια νίκη της Ανόρθωσης αλλα και μια ήττα της Ομόνοιας στον αγώνα με τον Απόλλωνα θα είναι ότι καλύτερο για την Βαρωσιώτικη ομάδα η οποία θα μπει και πάλι για τα καλά στο κυνήγι της τρίτης θέσης.

Πανίκος Θεοδοσίου

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Διορισμός Εθνικού Συντονιστή - Ποια η αρμοδιότητά του - Πότε αναμένεται να προχωρήσει η μεταρρύθμιση του υπ. Εσωτερικών

Διορισμός Εθνικού Συντονιστή - Ποια η αρμοδιότητά του - Πότε αναμένεται να προχωρήσει η μεταρρύθμιση του υπ. Εσωτερικών

Στην απόφαση του Υπουργικού Συμβουλίου για σύσταση Εθνικού Μηχανισμού Πολιτικής Προστασίας αναφέρθηκε σήμερα η Υφυπουργός παρά τω Προέδρω κα Ειρήνη Πική, μετά τη συνεδρίαση του Σώματος, στο Προεδρικό Μέγαρο.

BEST OF TOTHEMAONLINE