ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Ανατροπή και πρόκριση για τη Λεβερκούζεν!

Ανατροπή και πρόκριση για τη Λεβερκούζεν!

Με τρία γκολ στο τελευταίο εικοσάλεπτο, η Λεβερκούζεν νίκησε 3-1 με ανατροπή την Ουνιόν Βερολίνου και προκρίθηκε στα ημιτελικά του Κυπέλλου Γερμανίας.

Η Λεβερκούζεν έγινε η τρίτη ομάδα που πήρε το εισιτήριο για τα ημιτελικά του Κυπέλλου Γερμανίας.

Οι «ασπιρίνες», αν και βρέθηκαν με την πλάτη στον τοίχο από την Ουνιόν Βερολίνου, η οποία προηγήθηκε με σκορ 1-0 μέσα στη Bay Arena, εντούτοις, έφτασαν στην ανατροπή και στη νίκη με σκορ 3-1, που τους έδωσε την πρόκριση.

Η Μπάγερ είχε τον απόλυτο έλεγχο στο πρώτο ημίχρονο, αλλά της έλειψαν η φαντασία και η δημιουργία ευκαιριών απέναντι σε μια πολύ καλά οργανωμένη άμυνα.

Μάλιστα, η Ουνιόν σε μια από τις λιγοστές αντεπιθέσεις της, κατάφερε να ανοίξει το σκορ στο 39’. Μετά από ατομική προσπάθεια και σέντρα του Μπίτλερ από δεξιά, ο Ίνγκβαρτσεν με κεφαλιά νίκησε τον Χραντέτσκι και έκανε το 0-1.

Με μεγαλύτερη αποφασιστικότητα μπήκαν στο δεύτερο ημίχρονο οι γηπεδούχοι, ωστόσο, παρά τις ευκαιρίες, δεν μπορούσαν να φτάσουν στην ισοφάριση. Στο 71’ η Ουνιόν έμεινε με δέκα παίκτες λόγω αποβολής του Λεντς και στην αμέσως επόμενη φάση, η Μπάγερ έκανε το 1-1 με σουτ του Μπελαραμπί.

Η πίεση της Μπάγερ γινόταν ολοένα και μεγαλύτερη και η ολική ανατροπή για τις «ασπιρίνες» ήρθε στο 86’, όταν μετά από κόρνερ του Ντεμίρμπαϊ, ο Αράνγκις με κεφαλιά «έγραψε» το 2-1.

Όλα είχαν πάρει τον δρόμο τους… Το «κερασάκι στην τούρτα» έβαλε στις καθυστερήσεις ο Ντιαμπί, ο οποίος με κοντινό πλασέ έκανε το τελικό 3-1.

Πηγή: sport-fm.gr

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ:

• Απόδραση «κομμωτή»: Μαρτυρίες πολιτών «καίνε» τον ισοβίτη - Είχαν γνωριστεί στις φυλακές με τον 26χρονο

• Τροχαίο στη Λευκωσία: Σε εξαιρετικά κρίσιμη κατάσταση 31χρονος μοτοσικλετιστής

• Υπερτουρισμός: Πρώτη ανάμεσα στις χώρες που πλήττονται - Κόκκινη κάρτα σε δύο ελληνικά νησιά

• Έρχονται τα έξυπνα φώτα στη Λευκωσία - Ποιος ο σκοπός τους και πότε αναμένεται να λειτουργήσουν - Φωτογραφίες

• Οι IDF ανακοίνωσαν πως σκότωσαν τον Νασράλα: «Δεν θα τρομοκρατεί πλέον τον κόσμο»

• Πυροβολισμοί σε καφενείο: Εντός του υποστατικού τρία πρόσωπα – Εντοπίστηκαν κάλυκες και στο όχημα του 42χρονου διαχειριστή  

• Γιώργος Μαζωνάκης: Πόζαρε γυμνός στο Instagram - «Οίκος ανοχής, μην μπερδεύετε την υπομονή μου με την ανοχή» - Φωτογραφία



Ο Νασράλα πέθανε, η Χεζμπολάχ όχι - Τα σενάρια για την απάντηση του Ιράν και οι κίνδυνοι για το Ισραήλ

Ο Νασράλα πέθανε, η Χεζμπολάχ όχι - Τα σενάρια για την απάντηση του Ιράν και οι κίνδυνοι για το Ισραήλ

Ο Γενικός Γραμματέας της Χεζμπολάχ, ο Χασάν Νασράλα είναι και επίσημα νεκρός. Ο Νασράλα ο οποίος ανέλαβε τη θέση στην κεφαλή, σε μία από τις πιο επικίνδυνες και ισχυρές παραστρατιωτικές οργανώσεις στον κόσμο το 1992, εξουδετερώθηκε από ακόμη μία απόλυτα στοχευμένη επίθεση των ισραηλινών μαχητικών στα νότια προάστια της Βηρυτού έχοντας πάντως καταφέρει να γιγαντώσει σε κάθε επίπεδο τη Χεζμπολάχ.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top