Το… ρεπορτάζ του Πετρίδη για τον Παναθηναϊκό – Αναφορά σε Ζαχίντ, Δώνη, Ρόκα, αλλά και… Πιέρο Σωτηρίου

Το… ρεπορτάζ του Πετρίδη για τον Παναθηναϊκό – Αναφορά σε Ζαχίντ, Δώνη, Ρόκα, αλλά και… Πιέρο Σωτηρίου

Στην αθλητική εφημερίδα της Ελλάδας «Ώρα των σπορ» στη στήλη «Ο πληροφοριοδότης» γίνεται αναφορά στο κεφάλαιο ΑΠΟΕΛ – Παναθηναϊκός – Ζαχίντ.

Αναλυτικά τι αναφέρει το δημοσίευμα:

«Δεδομένη θεωρεί ο Πρόδρομος Πετρίδης την επιστροφή του Γκίας Ζαχίντ στον ΑΠΟΕΛ το προσεχές καλοκαίρι.

Μπορεί ο πρόεδρος της κυπριακής ομάδας να διέλυσε την εξαιρετική σχέση που διατηρούσε πιο παλιά με τον μεγαλομέτοχο του Ολυμπιακού, Βαγγέλη Μαρινάκη, λόγω της μεταγραφής του Πιέρου Σωτηρίου στην Κοπεγχάγη που δεν του την…συγχώρεσαν στον Πειραιά, ωστόσο φροντίζει και διαθέτει έγκαιρη ενημέρωση για όλα τα δρώμενα στο ελληνικό πρωτάθλημα.

Ο ισχυρός άνδρας του ΑΠΟΕΛ γνωρίζει άψογα και για τα οικονομικά κυβικά του Παναθηναϊκού και γενικότερα τι παίζει εντός του «τριφυλλιού» με τον (φευγάτο) Δώνη τον ισχυρό (Ρόκα) και τα άλλα «πράσινα» παιδιά».

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κυπριακό: Ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης, βλέπει εξελίξεις, αλλά η Νέα Υόρκη, ακόμη ψάχνει την τριμερή

Κυπριακό: Ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης, βλέπει εξελίξεις, αλλά η Νέα Υόρκη, ακόμη ψάχνει την τριμερή

Με το βλέμμα στραμμένο στις «θετικές εξελίξεις» στο Κυπριακό, βρίσκεται στη Νέα Υόρκη ο Νίκος Χριστοδουλίδης, την ώρα όμως που το διπλωματικό σκηνικό παραμένει ρευστό και κανένα από τα κρίσιμα επόμενα βήματα, δεν μπορεί ακόμη να θεωρηθεί δεδομένο. Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, εμφανίζεται να διακρίνει κινητικότητα στο παρασκήνιο και να επενδύει στο προσωπικό ενδιαφέρον του Γενικού Γραμματέα των Ηνωμένων Εθνών Αντόνιο Γκουτέρες. Ωστόσο, την ίδια στιγμή, από την πλευρά των Ηνωμένων Εθνών, δεν έχει μέχρι στιγμής επιβεβαιωθεί ούτε καν η πραγματοποίηση μιας κοινής συνάντησης των δύο πλευρών, με τη Μαρία Άνχελα Ολγκίν.

BEST OF TOTHEMAONLINE