«ΣΟΚΑΡΕ» τον Άγιαξ και του έκοψε το δρόμο για τον τελικό!

«ΣΟΚΑΡΕ» τον Άγιαξ και του έκοψε το δρόμο για τον τελικό!

Τη μεγαλύτερη έκπληξη της φετινής σεζόν στο ολλανδικό ποδόσφαιρο δημιούργησε η Ουτρέχτη, νικώντας τον Αγιαξ 2-0 εντός έδρας και αφήνοντάς τον εκτός τελικού και ενός βασικού του στόχου.

Η Ουτρέχτη νίκησε 2-0 τον Αγιαξ εντός έδρας στον πρώτο ημιτελικό του ολλανδικού Κυπέλλου και προκρίθηκε στον τελικό της διοργάνωσης, σημειώνοντας ίσως τη μεγαλύτερη φετινή έκπληξη στο ποδόσφαιρο της «χώρας της τουλίπας» και «κόβοντας» το δρόμο στον «Αίαντα» ίσως και για τον δεύτερο εγχώριο τίτλο, αφού η Αλκμααρ τον ξεπέρασε με +2 στην Efedivisie την περασμένη Κυριακή.

Πλέον, η Ουτρέχτη περιμένει στον τελικό το νικητή του δεύτερου ημιτελικού της Πέμπτης ανάμεσα σε Φέγενορντ και Μπρέντα στο «Ντε Κάιπ».

Στο 33’, ο Φαν Ντε Στρέεκ έκανε το 1-0 και έβαλε τις βάσεις, για να έρθει στο 65΄’ το πέναλτι του Γκούσταφσον να «σφραγίσει» την πρόκριση.

Πηγή: sport-fm.gr

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Θάνατος 17χρονου: Τα αδικήματα που αντιμετωπίζουν οι τέσσερις ανήλικοι - Κατηγορήθηκαν γραπτώς

Θάνατος 17χρονου: Τα αδικήματα που αντιμετωπίζουν οι τέσσερις ανήλικοι - Κατηγορήθηκαν γραπτώς

Οι τέσσερις 17χρονοι που συνελήφθησαν την Κυριακή, στο πλαίσιο διερεύνησης της υπόθεσης θανάτου του 17χρονου στον προαύλιο χώρο της Τεχνικής Σχολής Πάφου, θα κατηγορηθούν γραπτώς για τα αδικήματα της πρόκλησης θανάτου λόγω αλόγιστης, απερίσκεπτης ή επικίνδυνης πράξης και ακολούθως θα αφεθούν ελεύθεροι, δήλωσε ο Βοηθός Αστυνομικός Διευθυντής Επιχειρήσεων Πάφου, Μιχάλης Νικολάου.

BEST OF TOTHEMAONLINE