Tρέχει η Λάτσιο για το Champions League

Tρέχει η Λάτσιο για το Champions League

Eκρηκτική η Λάτσιο η οποία κέρδισε 4-0 την Εμπολι και πλέον πιστεύει πως μπορεί να πάρει την δεύτερη θέση που οδηγεί στο CHAMPIONS LEAGUE της επόμενης χρονιάς

Οι Ρωμαίοι διανύουν μία τρομερή περίοδο φόρμας, σκορπώντας «τρόμο» σε όποιον βρουν απέναντί τους. Το θύμα τους αυτή τη φορά, ήταν η Έμπολι. Από την αρχή οι γηπεδούχοι επέβαλλαν το ρυθμό τους και μόλις στο 4' άνοιξαν το σκορ με τον Μάουρι.

Η κυριαρχία τους δεν μπορούσε να αμφισβητηθεί και πήγαν στα αποδυτήρια προηγούμενοι 3-0, με γκολ των Κλόζε (31') και Καντρέβα (44').

Το... πάρτι σταμάτησε στο 53', με τον Φελίπε Άντερσον να διαμορφώνει το 4-0, το οποίο έφερε τη Λάτσιο πάνω από τη Ρόμα, έναν βαθμό, στη δεύτερη θέση, όπου παίρνει απευθείας την πρόκριση στο Champions League της επόμενης σεζόν.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κυπριακό: Χριστοδουλίδης - Ερχιουρμάν: Η συνάντηση των χαμηλών προσδοκιών και το δύσκολο στοίχημα της επανεκκίνησης

Κυπριακό: Χριστοδουλίδης - Ερχιουρμάν: Η συνάντηση των χαμηλών προσδοκιών και το δύσκολο στοίχημα της επανεκκίνησης

Στη σκιά των χαμηλών προσδοκιών, αλλά με το βλέμμα στραμμένο στην επόμενη ημέρα του Κυπριακού, συναντώνται σήμερα στις 16:00 στη νεκρή ζώνη ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης και ο κατοχικός ηγέτης Τουφάν Ερχιουρμάν. Πρόκειται για το πρώτο ουσιαστικό τετ α τετ των δύο ανδρών, μετά την πρόσφατη παρουσία του Γενικού Γραμματέα των Ηνωμένων Εθνών Αντόνιο Γκουτέρες στην Κύπρο και ως εκ τούτου, η πολιτική σημασία της συνάντησης, είναι μεγαλύτερη από τα άμεσα αποτελέσματα, που σήμερα θεωρείται πιθανό να παραχθούν.

BEST OF TOTHEMAONLINE