ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Θέλει και το Κύπελλο η Σίτι, ζορίστηκε αλλά προκρίθηκε η Λέστερ, «ΞΕΡΑΝΕ» την Τότεναμ η Νόριτς!

Θέλει και το Κύπελλο η Σίτι, ζορίστηκε αλλά προκρίθηκε η Λέστερ, «ΞΕΡΑΝΕ» την Τότεναμ η Νόριτς!

Η Μάντσεστερ Σίτι νίκησε εκτός την Σέφιλντ Γουένσντεϊ (0-1) και πέρασε στα προημιτελικά του FA Cup, όπως και η Λέστερ που λύγισε την Μπέρμιγχαμ (1-0).

Στα προημιτελικά του Κυπέλλου Αγγλίας πέρασε η ομάδα του Πεπ Γκουαρδιόλα, ο οποίος κατέβασε δυνατή ομάδα κάνοντας σαφές ότι έχει στόχο και αυτό τον τίτλο.

Οι Πολίτες είχαν φάσεις στο πρώτο μέρος με Αγουέρο (9′) και Γκαμπριέλ Ζεσούς (20′ 27′), όπως και δοκάρι με εκτέλεση φάουλ του Μαχρέζ (32′).

Στην επανάληψη, η ομάδα του Πεπ είχε νέο δοκάρι στο 51′ αλλά τέσσερα λεπτά αργότερα στάθηκε τυχερή όταν η μπάλα έφτασε στον Αγουέρο ο οποίος έκανε το αριστερό σουτ και με δόση τύχης είδε την μπάλα να καταλήγει στα δίχτυα για το 0-1, που έμεινε μέχρι το τέλος αφού στη συνέχεια ο Μαχρέζ είχε καλές στιγμές αλλά δεν κατάφερε να σκοράρει.

Ήταν το γκολ Νο20 για τον Αργεντινό σε 22 αγώνες στο FA Cup.

Στο άλλο ματς που έγινε την ίδια ώρα, η Λέστερ, επίσης με βασικούς, έκαμψε στο φινάλε την αντίσταση της Μπέρμιγχαμ [αγωνίζεται στην Championship] με 1-0 χάρη σε γκολ του Ρικάρντο Περέιρα 82′ με κεφαλιά.

Πηγή: sdna.gr

Σπουδαία πρόκριση στους «8» του Κυπέλλου για την Νόριτς, που πέταξε έξω την Τότεναμ επικρατώντας στα πέναλτι με 3-2 (1-1 το ματς και η παράταση).

Η Τότεναμ έδειχνε να κρατάει στα χέρια της την πρόκριση, αφού είχε καταφέρει να πάρει από νωρίς το προβάδισμα, αλλά προς το φινάλε έδειξε να χάνει τη συγκέντρωση της και δέχθηκε το γκολ με το οποίο το ματς οδηγήθηκε στην παράταση.

Η ομάδα του Μουρίνιο πήρε προβάδισμα μόλις στο 13ο λεπτό με τον Φερτόγκεν, ενώ το γκολ της ισοφάρισης για τα «καναρίνια» σημείωσε στο 78’ ο Ντρμιτς.

Στην παράταση καμία από τις δύο ομάδες δεν μπόρεσε να κάνει τη ζωή της πιο εύκολη, με το ματς να κρίνεται στη ψυχοφθόρο διαδικασία των πέναλτι, όπου η Νόριτς επικράτησε με 3-2.

Εκεί Ντάιερ έκανε το 1-0, ενώ ο ΜακΛίν έχασε το πρώτο των «καναρινιών», αλλά ο Λαμέλα δεν μπόρεσε να δώσει προβάδισμα στους «σπερς» αφού έχασε το δεύτερο για την ομάδα του Μουρίνιο.

Η Νόριτς ευστόχησε με τον Άιντα για το 1-1, με τον Λο Σέλσο να γράφει το 2-1 στη συνέχεια για την Τότεναμ.

Ο Στίπερμαν ήταν επίσης εύστοχος για το 2-2, ενώ ο Πάρoτ αστόχησε για τους γηπεδούχους, δίνοντας την ευκαιρία στον Κάντγουελ να δώσει προβάδισμα με 3-2 στη Νόριτς, ενώ η αστοχία του Φερνάντες χάρισε την πρόκριση στα «καναρίνια».

Πηγή: sport-fm.gr

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Μαχαιρώματα στη Λευκωσία: Υπέκυψε στα τραύματά του ο 26χρονος – Εκτός κινδύνου η οικιακή βοηθός

Ανείπωτη θλίψη: 19χρονος βρήκε τραγικό θάνατο στα κατεχόμενα - Τι κατέδειξε η νεκροτομή

Σκέψεις για να μετατραπεί σε κόμμα η «ΑΙΧΜΗ» του Δημήτρη Παπαδάκη

Λεμεσός: Επιτέθηκε στον σύντροφο της πρώην του με ρόπαλο και λιβέρι - Στο νοσοκομείο 50χρονος

Συνέχεια στη συζήτηση για πλαφόν σε νερό - Ερωτηματικό αν προλαβαίνουν το κλείσιμο της Βουλής

Τέλος στο «ρίζωμα» των γιατρών στο ΓεΣΥ: Πότε θα πρέπει να βγαίνουν από το σύστημα - Θα μπορούν να ασκούν το επάγγελμα;



Δίκη Γεν. Ελεγκτή: Πολλαπλές συντάξεις και ευνοϊκές τοποθετήσεις στο ΥΠΑΜ ανέδειξε ο Οδυσσέας Μιχαηλίδης

Δίκη Γεν. Ελεγκτή: Πολλαπλές συντάξεις και ευνοϊκές τοποθετήσεις στο ΥΠΑΜ ανέδειξε ο Οδυσσέας Μιχαηλίδης

Οι απαντήσεις του Γενικού Ελεγκτή Οδυσσέα Μιχαηλίδη για τα ζητήματα του τίτλου του Βοηθού Γενικού Εισαγγελέα, της δωρεάς των δικηγόρων του για υπηρεσίες υπεράσπισης, των πολλαπλών συντάξεων, του Υπουργείου Άμυνας, καθώς και των πολιτογραφήσεων, ξεχώρισαν κατά τη διάρκεια της ακροαματικής διαδικασίας την Τετάρτη στο Ανώτατο Δικαστικό Συμβούλιο σχετικά με την αίτηση του Γενικού Εισαγγελέα Γιώργου Σαββίδη για παύση του Γενικού Ελεγκτή με τον ισχυρισμό περί ανάρμοστης συμπεριφοράς.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top