O ΚΟΕΔ καταδικάζει την επίθεση στο μέλος του MC Digital Media

O ΚΟΕΔ καταδικάζει την επίθεση στο μέλος του MC Digital Media

O Κυπριακός Οργανισμός Εκδοτών Διαδικτύου (ΚΟΕΔ) καταδικάζει με τον πιο «έντονο» τρόπο την βομβιστική ενέργεια που δέχθηκε ο ειδησεογραφικός οργανισμός, και μέλος του, MC Digital Media.

 
Σε ανακοίνωση του, αναφέρει ότι πρόκειται για ενέργεια που δεν στρέφεται μόνο εναντίον του μέλους του, αλλά ενάντια στην ελευθερία της έκφρασης που πρεσβεύει και η φύση του ψηφιακού περιβάλλοντος.
 
Εκφράζουμε, σημειώνει, την αμέριστη συμπαράσταση στους συναδέλφους μας, και την απεριόριστη στήριξη, στο να συνεχίσουν απρόσκοπτα το έργο τους.
 
Παράλληλα καλεί τις αρχές να προστατέψουν την ελευθερία της έκφρασης και να κάνουν όλες τις απαραίτητες ενέργειες ώστε να οδηγηθούν οι δράστες το γρηγορότερο δυνατό στην δικαιοσύνη.
 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κυπριακό: Στο τραπέζι η διευρυμένη πριν από τον Δεκέμβριο - «Ο χρόνος μάς πιέζει» - Τι αναμένεται από την Ολγκίν

Κυπριακό: Στο τραπέζι η διευρυμένη πριν από τον Δεκέμβριο - «Ο χρόνος μάς πιέζει» - Τι αναμένεται από την Ολγκίν

Μικρά αλλά σημαντικά βήματα προς την εντατικοποίηση των επαφών για το Κυπριακό διαπιστώνει η κυβέρνηση, με τον Κυβερνητικό Εκπρόσωπο, Κωνσταντίνο Λετυμπιώτη, να τονίζει ότι ο χρόνος πιέζει και πως ο Γενικός Γραμματέας των Ηνωμένων Εθνών εξακολουθεί να έχει ως στόχο τη σύγκληση διευρυμένης συνάντησης πριν από την ολοκλήρωση της θητείας του.

BEST OF TOTHEMAONLINE