Σε εξέλιξη η συνεδρία του Εθνικού Συμβουλίου

Σε εξέλιξη η συνεδρία του Εθνικού Συμβουλίου

Ξεκίνησε λίγο μετά τις 10 το πρωί της Πέμπτης 5/3 στο Προεδρικό Μέγαρο, η συνεδρία του Εθνικού Συμβουλίου, υπό τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας, Νίκο Αναστασιάδη. Στην ατζέντα της συνεδρίας περιλαμβάνονται το θέμα της Αμμοχώστου, το μεταναστευτικό και τα μέτρα που εφαρμόζει η Κύπρος σε ό,τι αφορά το ζήτημα του κορωνοϊού.

 
Λόγω της συζήτησης του θέματος του κορωνοϊού στη συνεδρία συμμετάσχει εκτάκτως ο Υπουργός Υγείας, Κωνσταντίνος Ιωάννου.
 
Στη συνεδρία συμμετέχουν επίσης ο πρώην Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Γιώργος Βασιλείου, ο Πρόεδρος του ΔΗΣΥ Αβέρωφ Νεοφύτου, ο ΓΓ του ΑΚΕΛ, Άντρος Κυπριανού, ο Πρόεδρος του ΔΗΚΟ, Νικόλας Παπαδόπουλος, ο Πρόεδρος της ΕΔΕΚ Μαρίνος Σιζόπουλος, ο Πρόεδρος της Συμμαχίας Πολιτών Γιώργος Λιλλήκας, η Πρόεδρος του Κινήματος Αλληλεγγύη Ελένη Θεοχάρους, ο Πρόεδρος του Κινήματος Οικολόγων - Συνεργασίας Πολιτών Γιώργος Περδίκης, ο Πρόεδρος του ΕΛΑΜ Χρίστος Χρίστου και ο Πρόεδρος της Δημοκρατικής Παράταξης Μάριος Καρογιάν.
 
Από κυβερνητικής πλευράς συμμετέχουν επίσης ο Υφυπουργός παρά τω Προέδρω Βασίλης Πάλμας, ο Κυβερνητικός Εκπρόσωπος, Κυριάκος Κούσιος, ο Αναπληρωτής Κυβερνητικός Εκπρόσωπος, Παναγιώτης Σεντώνας, και ο Διευθυντής του διπλωματικού γραφείου του Προέδρου της Δημοκρατίας, Κυριάκος Κούρος.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Κυπριακό: Με βήματα γιαβάς-γιαβάς οδεύουμε προς την επόμενη Γενεύη

Κυπριακό: Με βήματα γιαβάς-γιαβάς οδεύουμε προς την επόμενη Γενεύη

Η φράση του Προέδρου Χριστοδουλίδη, αμέσως μετά τη χθεσινή συνάντηση που πραγματοποιήθηκε με τον κατοχικό ηγέτη, ότι δηλαδή «δεν ήταν το αποτέλεσμα που περίμενα. Η προσέγγιση γιαβάς-γιαβάς στο κυπριακό δεν αποδίδει», περικλείει αυτό το οποίο γνωρίζουμε ήδη. Ότι δηλαδή στόχος του Ερσίν Τατάρ, είναι το ροκάνισμα του χρόνου, μέχρι την επόμενη διάσκεψη της Γενεύης, που εκεί πλέον, τα πράγματα δεν προδιαγράφονται ευοίωνα, σε ότι αφορά το αποτέλεσμα.

BEST OF TOTHEMAONLINE