Γεννητούρια στην ελληνική showbiz! Έφερε στον κόσμο το πρώτο της παιδάκι η γνωστή ηθοποιός

Γεννητούρια στην ελληνική showbiz! Έφερε στον κόσμο το πρώτο της παιδάκι η γνωστή ηθοποιός

Μαμά για πρώτη φορά έγινε στις 21 Φεβρουαρίου χωρίς να το μάθει κανείς, η Αλεξάνδρα Ούστα.

Η ηθοποιός και ο σύζυγός της, Γιάννης Σαρακατσάνης πλέουν φυσικά σε πελάγη ευτυχίας, καθώς ο ερχομός του γιου τους ολοκλήρωσε με τον καλύτερο τρόπο την οικογενειακή τους ευτυχία.

Το ζευγάρι είναι μαζί πέντε χρόνια, ενώ παντρεύτηκε μυστικά τον Σεπτέμβριο του 2016.

«Γέννησα λίγο νωρίτερα, ευτυχώς όλα πήγαν καλά. Είχαμε κάποια ζητηματάκια, αλλά όλα είναι καλά αυτή τη στιγμή. Δεν το περίμενα πως θα βίωνα τέτοια συναισθήματα. Είναι πολύτιμες οι στιγμές που ζω αυτή τη στιγμή. Το ζούμε μαζί όλο αυτό. Γέννησα στις 21 του μηνός» είπε στην εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου, «Ευτυχείτε», η Αλεξάνδρα Ούστα.

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Εξηγεί η Ολγκίν: Μήνυμα από Τουρκία έλαβε από «πρέσβη» στα κατεχόμενα - «Το εξήγησα στον ΠτΔ»

Εξηγεί η Ολγκίν: Μήνυμα από Τουρκία έλαβε από «πρέσβη» στα κατεχόμενα - «Το εξήγησα στον ΠτΔ»

Η Προσωπική Απεσταλμένη του Γενικού Γραμματέα του ΟΗΕ για την Κύπρο, Μαρία Άνχελα Ολγκίν, δήλωσε την Τετάρτη μετά από συνάντησή της με τον Τουρκοκύπριο ηγέτη, Τουφάν Έρχιουρμαν, ότι συνάντησε τον Τούρκο «πρέσβη» στα κατεχόμενα για να λάβει μήνυμα που της απεστάληκε από την Αγκυρα.

BEST OF TOTHEMAONLINE