ΑΘΛΗΤΙΚΑ

«Με την λογική του αγαπητού Τορναρίτη, στο ΠΑΟΚ-Ολυμπιακός έπρεπε να είχε 20 πέναλτι χθες» (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ)

«Με την λογική του αγαπητού Τορναρίτη, στο ΠΑΟΚ-Ολυμπιακός έπρεπε να είχε 20 πέναλτι χθες» (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ)

Ο πρόεδρος της ΕΝΠ, Γιώργος Τσόκκος με ανάρτηση του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης σχολιάζει τα ματς της ομάδας του με τον Ολυμπιακό και στέλνει μήνυμα στον Χριστόφορο Τορναρίτη και όχι μόνο.

Η ανάρτηση του:

Ο Ολυμπιακός έχασε επειδή δεν μας έκανε ούτε ευκαιρία όπως δεν θα κάνει ούτε την επόμενη εβδομάδα,(1-2),το πιο πιθανόν είναι θα ξαναχάσει ο Ολυμπιακός, επιθέσεις μόνο αριστερά,αν είμαστε σε φόρμα θα είμαστε ανίκητοι.Με την λογική του αγαπητού κ.Χριστόφορου Τορναρίτη, στο ΠΑΟΚ-Ολυμπιακός Πειραιώς έπρεπε να είχε 20 πέναλτι χθες. Η φάση στο 44′ δεν δίνεται επειδή ποδόσφαιρο παίζουμε και όχι μπαλέτο όπως λέει και ο Κέρκεζ και στην φάση του πέναλτι μας ο Βινίσιους ούτε καν διαμαρτυρήθηκε όταν άγγιξε το γόνατο. Μιλάμε για την by far πιο αδικημένη ομάδα αυτά τα 2 χρόνια, την ομάδα με τους περισσότερους χαμένους πόντους, τις περισσότερες κίτρινες, κόκκινες και πέναλτι εναντίον και τα μη καταλογισμένα πέναλτι υπέρ. Για να κερδίσεις θα πρέπει πρώτα να χάσεις Χριστόφορε,δικό σου. Fail again, fail better. Η ΕΝΠ και ο Ολυμπιακός μπορούνε για άλλες καταστάσεις του χρόνου. Ο Τορναρίτης και ο Καραβίδας μου αρέσουν, σέβομαι όποιον είναι νικητής και εμείς δεν έχουμε αρκετούς, αν πάρει η ΕΝΠ λίγα από τα στοιχεία τους, μπορεί και Ευρώπη, αυτές οι συνθήκες στην ΕΝΠ ΔΕΝ θα είναι παντοτινές.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Θεολόγος στο «Τ»: Γίνονται συζητήσεις στο παρασκήνιο για φάγωμα Ησαΐα - Δεν θα τεθεί θέμα ενώπιον της Ιεράς Συνόδου

Α. Δημητρίου για Metamax: «Ξεκάθαρα θύμα της απάτης ο 48χρονος συλληφθείς» - Έχασε περίπου 20 χιλ. ευρώ

Ορεινά θέρετρα: Αυτά τα προβλήματα αντιμετωπίζουν – Τι συμβαίνει με τις κρατήσεις Αυγούστου

Power of Love: Ο νέος παίκτης έχει εξοργίσει το Twitter: «Καλέ, αυτός είναι χειρότερος από τον Νίκο»

Μετεωρολογικός Λειτουργός στο «Τ»: Ετοιμαστείτε για άνοδο της θερμοκρασίας – Πότε να περιμένουμε μείωση και πότε κίτρινες προειδοποιήσεις

Πόθεν Έσχες: Αυτοί είναι οι πλουσιότεροι βουλευτές - Επιχειρηματίες, γαιοκτήμονες και… καταχρεωμένοι

Έφυγε αναπάντεχα από την ζωή ο 15χρονος Αντώνης - Ο συγκινητικός αποχαιρετισμός των οπαδών της Ομόνοιας



Μέτσολα: «Το Κυπριακό να λυθεί με ευρωπαϊκό τρόπο»

Μέτσολα: «Το Κυπριακό να λυθεί με ευρωπαϊκό τρόπο»

Το Κυπριακό πρέπει να λυθεί με ευρωπαϊκό τρόπο, δήλωσε η Πρόεδρος του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου, Ρομπέρτα Μέτσολα, καταδικάζοντας τα 50 χρόνια τουρκικής εισβολής και κατοχής, ενώπιον της Ολομέλειας στο Στρασβούργο το μεσημέρι της Τετάρτης. Στη συνέχεια έδωσε τον λόγο και σε Κύπριους Ευρωβουλευτές για να τοποθετηθούν με αφορμή την επέτειο.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top