Αναβάλλεται η συναυλία για τα 60χρονα Κυπρο- Ισραηλινής φιλίας στην Πάφο λόγω κορωνοϊου

Αναβάλλεται η συναυλία για τα 60χρονα Κυπρο- Ισραηλινής φιλίας στην Πάφο λόγω κορωνοϊου

Αναβάλλεται η συναυλία για τα 60χρονα Κυπρο- Ισραηλινής φιλίας στην Πάφο.

Σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση, ο Δήμος Πάφου και ο Σύνδεσμος Κυπρο-Ισραηλινής Φιλίας Πάφου ανακοινώνουν ότι αναβάλλεται η εκδήλωση “Power of Music” που θα πραγματοποιείτο την Κυριακή 8 Μαρτίου και ώρα 6.30 μ.μ., στο Μαρκίδειο Δημοτικό Θέατρο Πάφου.

Όπως αναφέρεται, η αναβολή οφείλεται στην αδυναμία των Ισραηλινών καλλιτεχνών Hadar Atari και David Sebba να ταξιδέψουν στην Κύπρο, λόγω των αυστηρών περιοριστικών μέτρων που έχει λάβει το Υπουργείο Υγείας του Ισραήλ προκειμένου να εμποδίσει την εξάπλωση του κορωνοιού.

ΑΠΟ ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Νέα Υόρκη: Η ώρα των απαντήσεων για το Κυπριακό - Χριστοδουλίδης, Γκουτέρες και Ολγκίν στο επίκεντρο των κρίσιμων επαφών

Νέα Υόρκη: Η ώρα των απαντήσεων για το Κυπριακό - Χριστοδουλίδης, Γκουτέρες και Ολγκίν στο επίκεντρο των κρίσιμων επαφών

Στη Νέα Υόρκη μεταφέρεται τις επόμενες ημέρες ένα σημαντικό μέρος της διπλωματικής προσπάθειας για το Κυπριακό, με τις επαφές γύρω από τη Γενική Συνέλευση των Ηνωμένων Εθνών να δημιουργούν ένα νέο σκηνικό διαβουλεύσεων. Στο επίκεντρο, βρίσκονται οι συναντήσεις του Προέδρου της Δημοκρατίας Νίκου Χριστοδουλίδη, με τον Γενικό Γραμματέα του ΟΗΕ και την προσωπική απεσταλμένη του για το Κυπριακό, Μαρία Άνχελα Ολγκίν.

BEST OF TOTHEMAONLINE