ΦΟΝΟΣ – ΡΗΓΑΙΝΗΣ: «Πιάστηκε» στα κατεχόμενα ο δεύτερος καταζητούμενος

ΦΟΝΟΣ – ΡΗΓΑΙΝΗΣ: «Πιάστηκε» στα κατεχόμενα ο δεύτερος καταζητούμενος

Συνελήφθη στα κατεχόμενα ο δεύτερος καταζητούμενος για την υπόθεση φόνου στην οδό Ρηγαίνης στις 22 Φεβρουαρίου στην Λευκωσία.

Ο Mohamad Alshalal, ο οποίος πέρασε στα κατεχόμενα, ήρθε στην Κύπρο από το παράνομο αεροδρόμιο Ερκάν, τον Μάρτιο του 2019, σύμφωνα με την Τ/κυπριακή εφημερίδα KIBRIS.

Ο ύποπτος εντοπίστηκε από περίπολο την Tρίτη 3/3 και συνελήφθη για παράνομη είσοδο στα κατεχόμενα από τις «αρχές» και τέθηκε υπό κράτηση.

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Το χαρτί της Βουλής, παίζει η Αννίτα Δημητρίου - Σενάρια deal και οι προσωπικές ατζέντες στον ΔΗΣΥ

Το χαρτί της Βουλής, παίζει η Αννίτα Δημητρίου - Σενάρια deal και οι προσωπικές ατζέντες στον ΔΗΣΥ

Η φράση της Αννίτας Δημητρίου στον τηλεοπτικό σταθμό SIGMA, «ναι, αν είναι εισήγηση του κόμματος», σε σχέση με το ενδεχόμενο επαναδιεκδίκησης της Προεδρίας της Βουλής, μπορεί εκ πρώτης όψεως να ακούγεται θεσμικά ισορροπημένη. Ωστόσο, σε μια πιο προσεκτική ανάγνωση, συνιστά μια δήλωση με σαφές πολιτικό βάθος, που ανοίγει πολλαπλά σενάρια τόσο για την επόμενη μέρα στη Βουλή όσο και για το εσωτερικό του ΔΗΣΥ.

BEST OF TOTHEMAONLINE