ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Παναγιώτου: «Δεν ήταν ΑΠΟΕΛ που ξέρουμε όλοι…» – Τι είπε για ομάδες, παίκτες, Αυγουστή και πρόβλεψη για τίτλο

Παναγιώτου: «Δεν ήταν ΑΠΟΕΛ που ξέρουμε όλοι…» – Τι είπε για ομάδες, παίκτες, Αυγουστή και πρόβλεψη για τίτλο

Επί ευκαιρίας που παραχώρησε δηλώσεις στην αθλητική εκπομπή του Ράδιο Πρώτο ο προπονητής του Ερμή, Νίκος Παναγιώτου, του ζητήθηκε να σχολιάσει και το πρωτάθλημα της Α΄ κατηγορίας.

Ο Κύπριος κόουτς για το πρωτάθλημα της Α΄ κατηγορίας επισήμανε τα εξής:

«Σίγουρα η πρώτη φάση μας έφερε δύο ομάδες που τα τελευταία χρόνια ταλανίζονταν από πολλά προβλήματα και είναι ότι καλύτερο η επιστροφή τους στο κυπριακό πρωτάθλημα. Συσπείρωσαν τον κόσμο και δηλώνουν παρών. Έβγαλαν εκτός εξάδας ομάδες που ήθελαν να ήταν εκεί. Μου έκανε έκπληξη τα πολλά σκαμπανεβάσματα των Απόλλωνα και ΑΠΟΕΛ. Είχαν την ευκαιρία και εκεί που δεν το περίμενε κανείς είχαν απώλειες βαθμούς. Βαρόμετρο το επόμενο παιχνίδι Απόλλων-ΑΠΟΕΛ, ο νικητής θα έχει πλεονέκτημα. Η ΑΕΛ έχασε άδικα βαθμούς, δεν ξέρω αν προλαβαίνει τετράδα, αλλά από πλευράς κυπέλλου θα τα δώσει όλα για να μπορέσει να επαναλάβει τον περσινό άθλο. Η ΑΕΚ έβγαλε αρκετά προβλήματα, έκανε πολλές αλλαγές προπονητών, δεν μας είχε συνηθίσει σε αυτό. Της στοίχισαν οι πολλοί τραυματισμοί, αν δεν σκοράρει ο Τρισκόφσκι, τότε υπάρχει πρόβλημα, της έλειψε ένας Ακοράν, ένας Φλοριάν. Είχαν συμμετοχή στις προηγούμενες επιτυχίες της ΑΕΚ. Οι αριθμοί λένε την αλήθεια, ο Απόλλωνας όταν χάσει τότε πάει συνεχόμενο αυτό, είχε τον καταστροφικό μήνα που έλειπε ο Σωφρόνης. Ήρθε έκαναν αντεπίθεση και ξαφνικά αυτή η ομάδα χάνει πάλι έδαφος. Ένα ΑΠΟΕΛ φαίνεται να έχει επιθετικό πρόβλημα, έχει ποδοσφαιριστές που δεν μπορούν να υποτιμηθούν, έχουν στο πετσί τους την κουλτούρα νικητή και πρωταθλητή και τώρα που έχουν λιγοστέψει τα παιχνίδια τους, είναι σημαντικό αυτό που έρχεται με τον Απόλλωνα. Με την Ομόνοια είδα δύο προπονητές πρώτα που δεν ήθελαν να χάσουν και μετά να κερδίσουν. Αυτό δεν ήταν το ΑΠΟΕΛ που ξέρουμε όλοι. Η Ομόνοια φαίνεται ότι όσο καιρό της έλειψε ο Γκόμεθ, έχει λίγο πρόβλημα στο κομμάτι της ανάπτυξης. Αυτός ο παίκτης είναι ο μαέστρος αυτής της ομάδας. Στο ματς με τον ΑΠΟΕΛ ερχόταν από τραυματισμό γι’ αυτό δεν έφτασε εκεί όπου τον ξέρουμε. Είναι ο ποδοσφαιριστής που κινεί τα νήματα στην ομάδα, η Ομόνοια έχει τον κόσμο στο πλευρό της, έναν προπονητή που ξέρει τι κάνει. Πιστεύω θα αντέξει στην πίεση μέχρι τέλος. Η Ανόρθωση είχε τρομερά στατιστικά μεχρι το ματς με τον Εθνικό, μετά άρχισε μία ποδοσφαιρική κάμψη, όμως επιβάλλεται ηρεμία και εμπιστοσύνη προς όλους ότι αυτοί ανέβασαν την Ανόρθωση στην κορυφή και στα ημιτελικά του κυπέλλου. Πιστεύω ότι μπορεί να κατακτήσει τον φετινό τίτλο, μαζί με Ομόνοια όπως και ο ΑΠΟΕΛ αν κερδίσει τον Απόλλωνα»

Διαβάστε: 

Παναγιώτου: «Κάποτε αυτοί βγάζουν και τον πρωταθλητή…» – Τι είπε για το ντέρμπι του Τσιρείου και το πρωτάθλημα Β΄ κατηγορίας

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Σε ουδέτερο έδαφος οι συναντήσεις Ολγκίν με Χριστοδουλίδη και Τατάρ - Κανένα σημάδι για πρόοδο στο Κυπριακό

Τιμές καυσίμων: Μεγάλες αποκλίσεις μεταξύ των επαρχιών - Περαιτέρω αυξήσεις στον ορίζοντα - Πίνακες

Θεραπεία με το… σταγονόμετρο: Σοβαρές ελλείψεις σε καινοτόμο φάρμακο - Πότε θα είναι ξανά διαθέσιμο

Θα «λιώσουμε» και σήμερα - Πότε τίθεται σε ισχύ η κίτρινη προειδοποίηση - Δείτε αναλυτικά το «καιρικό μενού»



Φόνος στην Ορμήδεια: Ψάχνουν ακόμη τον δράστη - Δεν ζητήθηκε η βοήθεια της Αστυνομίας - Δείτε φωτογραφίες από τη σκηνή

Φόνος στην Ορμήδεια: Ψάχνουν ακόμη τον δράστη - Δεν ζητήθηκε η βοήθεια της Αστυνομίας - Δείτε φωτογραφίες από τη σκηνή

Συνεχείς είναι οι έρευνες για τον εντοπισμό του δράση, αναφορικά με τον φόνο έξω από την κοινότητα της Ορμήδειας.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top