Κορωνοϊός: Υποπτο κρούσμα στο Πάντειο -Κλείνει το πανεπιστήμιο

Κορωνοϊός: Υποπτο κρούσμα στο Πάντειο -Κλείνει το πανεπιστήμιο

Με ανακοίνωση του το Πάντειο Πανεπιστήμιο ενημερώνει πως το ίδρυμα θα παραμείνει κλειστό για προληπτικούς λόγους λόγω κορωνοϊού, την Παρασκευή 6/3 και το Σάββατο 7/3, εξαιτίας ύποπτου κρούσματος.

Με μια σύντομη ανακοίνωση το Πάντειο Πανεπιστήμιο ενημερώνει φοιτητές και εκπαιδευτικό προσωπικό πως οι εγκαταστάσεις του θα παραμείνουν κλειστές την Παρασκευή 6 και το Σάββατο 7 Μαρτίου.

Φαίνεται πως η διοίκηση του ιδρύματος σκοπεύει να πραγματοποιήσει απολύμανση για προληπτικούς λόγους, στους χώρους του Πανεπιστημίου.

H Πρυτανεία του Παντείου Πανεπιστημίου ενημέρωσε πως έχει πληροφορίες για ύποπτο κρούσμα κορωνοϊού. Πρόκειται για μια καθηγήτρια, εξωτερική συνεργάτη του ιδρύματος, που ταξίδεψε πρόσφατα στο εξωτερικό.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η γυναίκα είναι από αφρικανική χώρα και ήταν καλεσμένη καθηγήτρια στο τμήμα ΜΜΕ, στο πλαίσιο του προγράμματος Erasmus.

Η ανακοίνωση του Παντείου Πανεπιστημίου

Σε μια σύντομη ανακοίνωση το Πάντειο Πανεπιστήμιο δεν αναφέρει τους λόγους που θα παραμείνει κλειστό τις επόμενες ημέρες:

«ΕΚΤΑΚΤΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Σας ενημερώνουμε ότι για προληπτικούς λόγους το πανεπιστήμιο θα παραμείνει κλειστό από 6/3 έως και 7/3».

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Σημαντική επίσκεψη ΠτΔ στο Λονδίνο - Σηματοδοτεί την έναρξη της εκστρατείας «Minds in Cyprus»

Σημαντική επίσκεψη ΠτΔ στο Λονδίνο - Σηματοδοτεί την έναρξη της εκστρατείας «Minds in Cyprus»

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης, αναχωρεί σήμερα το απόγευμα για το Λονδίνο, σηματοδοτώντας την έναρξη της εμβληματικής εκστρατείας για επαναπατρισμού ταλέντου στην Κύπρο, «Minds in Cyprus», με την πρώτη μεγάλη εκδήλωση να πραγματοποιείται αύριο, 21 Μαΐου, στο Ηνωμένο Βασίλειο.