Η Alpha Bank Cyprus Ltd στηρίζει τον Παγκύπριο Σύνδεσμο Φίλων Νεφροπαθών

Η Alpha Bank Cyprus Ltd  στηρίζει τον Παγκύπριο Σύνδεσμο Φίλων Νεφροπαθών

Η Alpha Bank Cyprus Ltd στηρίζει και φέτος, ως Κύριος Χορηγός, την Εβδομάδα Ενημέρωσης και Πρόληψης πάνω σε Νεφρολογικά Προβλήματα που διοργανώνεται από τον Παγκύπριο Σύνδεσμο Φίλων Νεφροπαθών (ΠΣΦΝ), στο πλαίσιο της Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης.

Η φετινή Ετήσια Εβδομάδα Ενημέρωσης και Πρόληψης, που διεξάγεται για 28η συνεχόμενη χρονιά, θα λάβει χώρα 9 έως 15 Μαρτίου 2020 και, όπως κάθε χρόνο, συμπίπτει με τον εορτασμό της Παγκόσμιας Ημέρας Νεφρού. Περιλαμβάνει ενημερωτικές τηλεοπτικές και ραδιοφωνικές παρουσιάσεις, αλλά και Παγκύπριο Έρανο για την ενίσχυση του ταμείου του ΠΣΦΝ.

Η Alpha Bank Cyprus Ltd συμμετέχει με δελτία εισφοράς για τον Παγκύπριο Έρανο, που είναι διαθέσιμα στο Δίκτυο Καταστημάτων της, ενώ ταυτόχρονα προβάλλει την εκστρατεία του Συνδέσμου μέσω τηλεοπτικών και ραδιοφωνικών μηνυμάτων, αλλά και ενημερωτικού υλικού στα Καταστήματα και στην ιστοσελίδα της.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Σημαντική επίσκεψη ΠτΔ στο Λονδίνο - Σηματοδοτεί την έναρξη της εκστρατείας «Minds in Cyprus»

Σημαντική επίσκεψη ΠτΔ στο Λονδίνο - Σηματοδοτεί την έναρξη της εκστρατείας «Minds in Cyprus»

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης, αναχωρεί σήμερα το απόγευμα για το Λονδίνο, σηματοδοτώντας την έναρξη της εμβληματικής εκστρατείας για επαναπατρισμού ταλέντου στην Κύπρο, «Minds in Cyprus», με την πρώτη μεγάλη εκδήλωση να πραγματοποιείται αύριο, 21 Μαΐου, στο Ηνωμένο Βασίλειο.