«Κάποια σωματεία πιέζουν για να σφυρίξουν ξένοι ή Κύπριοι διαιτητές, ανάλογα με το τι τους συμφέρει»!

«Κάποια σωματεία πιέζουν για να σφυρίξουν ξένοι ή Κύπριοι διαιτητές, ανάλογα με το τι τους συμφέρει»!

Στη σημερινή (06/03) δημοσιογραφική διάσκεψη της ΑΕΚ, ο εκπρόσωπος Τύπου της ομάδας Κυριάκος Δημητρίου, εξέφρασε τη διαφωνία του (που προφανώς είναι και η επίσημη θέση της ΑΕΚ) σε πιθανή κάθοδο ξένων διαιτητών σε μόνο δύο από τα τρία παιχνίδια του Α΄ γκρουπ.

Συγκεκριμένα είπε:

“Είναι ξεκάθαρο ότι για να είναι δίκαιη η διαδικασία για το πρωτάθλημα, πρέπει να ορίζονται σε ένα όμιλο, σε όλα τα παιχνίδια Κύπριοι ή ξένοι διαιτητές.

Δεν νομίζω να αμφισβητεί κανείς ότι όλα τα ντέρμπι είναι εξίσου σημαντικά. Εμείς εμπιστευόμαστε το ίδιο του διαιτητές, είτε είναι ξένοι, είτε είναι Κύπριοι.

Εμείς διερωτόμαστε ποιος αποφασίζει σε ποια παιχνίδια ορίζονται ξένοι διαιτητές και σε ποια όχι.

Είμαστε ενήμεροι ότι κάποια σωματεία πιέζουν για να σφυρίξουν είτε ξένοι, είτε Κύπριοι διαιτητές τους αγώνες τους, ανάλογα με το τι τους συμφέρει.

Δεν έχουμε επίσημη ενημέρωση αν θα είναι Κύπριοι ή ξένοι οι διαιτητές στο Ανόρθωση-ΑΕΚ. Περιμένουμε την ενημέρωση της ΚΟΠ”.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Νέα Υόρκη: Η ώρα των απαντήσεων για το Κυπριακό - Χριστοδουλίδης, Γκουτέρες και Ολγκίν στο επίκεντρο των κρίσιμων επαφών

Νέα Υόρκη: Η ώρα των απαντήσεων για το Κυπριακό - Χριστοδουλίδης, Γκουτέρες και Ολγκίν στο επίκεντρο των κρίσιμων επαφών

Στη Νέα Υόρκη μεταφέρεται τις επόμενες ημέρες ένα σημαντικό μέρος της διπλωματικής προσπάθειας για το Κυπριακό, με τις επαφές γύρω από τη Γενική Συνέλευση των Ηνωμένων Εθνών να δημιουργούν ένα νέο σκηνικό διαβουλεύσεων. Στο επίκεντρο, βρίσκονται οι συναντήσεις του Προέδρου της Δημοκρατίας Νίκου Χριστοδουλίδη, με τον Γενικό Γραμματέα του ΟΗΕ και την προσωπική απεσταλμένη του για το Κυπριακό, Μαρία Άνχελα Ολγκίν.

BEST OF TOTHEMAONLINE