Μεταθανάτια τιμητική διάκριση στον Κόκο Ανδρονίκου (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ)

Μεταθανάτια τιμητική διάκριση στον Κόκο Ανδρονίκου (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ)

Ενημέρωση από το γραφείο Τύπου της Νέας Σαλαμίνας:

“Το Δ.Σ. της ΝΕΑΣ ΣΑΛΑΜΙΝΑΣ ΑΜΜΟΧΩΣΤΟΥ ενημερώνει ότι την Δευτέρα 9/3 πριν από την έναρξη του επαναληπτικού αγώνα κυπέλλου του πετοσφαιρικού μας τμήματος με αντιπαλο την ΑΕ Καραβά, θα απονέμει μεταθανάτια τιμητική διάκριση στην οικογένεια του αείμνηστου Κόκου Ανδρονίκου.

Ο Κόκος Ανδρονίκου υπήρξε από τους πρωτεργάτες της ίδρυσης του τμήματος, συμβάλλοντας τα μέγιστα στη λειτουργία του μετά την προσφυγιά.

Θεωρούμε ότι είναι μια ιδιαίτερης σημασίας βράβευση και καλούμε όλους τους φίλους του σωματείου όπως παρευρεθούν στον αγώνα σαν ελάχιστο φόρο τιμής σε ένα ακούραστο εργάτη της ερυθρόλευκης ιδέας”.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ: Προανήγγειλε αξιοποίηση φυσικού αερίου εντός 2027 - Προτεραιότητα για προσέλκυση επενδύσεων από Ινδία, ΗΠΑ και Καζακστάν

ΠτΔ: Προανήγγειλε αξιοποίηση φυσικού αερίου εντός 2027 - Προτεραιότητα για προσέλκυση επενδύσεων από Ινδία, ΗΠΑ και Καζακστάν

Στο ενεργειακό κόστος ως βασική πρόκληση για την Κυβέρνηση, στις προσπάθειες αξιοποίησης του φυσικού αερίου, καθώς και στις διεθνείς επαφές για προώθηση της Κύπρου ως επενδυτικού προορισμού, αναφέρθηκε τη Μ.Τετάρτη ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης, στο πλαίσιο συζήτησης στρογγυλής τραπέζης με εκπροσώπους του επιχειρηματικού κόσμου στο 16ο Nicosia Economic Congress, σημειώνοντας ότι θα γίνουν συζητήσεις με την ΕΝΙ και την TOTAL ούτως ώστε πριν το τέλος Απριλίου να υπάρξει συμφωνία για αξιοποίηση του κυπριακού φυσικού αερίου εντός του 2027.

BEST OF TOTHEMAONLINE