ΕΛΛΑΔΑ: Πήγε στην Λέσβο γνωστή ομάδα Γερμανών ακροδεξιών και τους επιτέθηκαν αντιφασίστες - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ

ΕΛΛΑΔΑ: Πήγε στην Λέσβο γνωστή ομάδα Γερμανών ακροδεξιών και τους επιτέθηκαν αντιφασίστες - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ

Σύμφωνα με την δημοσίευση της εφημερίδας Politikalesvos.gr, την Πέμπτη (05/03) έφθασαν στο νησί της Λέσβου, μέλη της ακροδεξιάς οργάνωσης «Identity Movement» Γερμανίας.

Φωτογραφία: Metin Kodalak

Όπως αναφέρει η εφημερίδα, «πρόκειται για τη ίδια οργάνωση που βρίσκεται στον Έβρο, ο αρχηγός της οποίας έχει πραγματοποιήσει προσκύνημα σε μνημείο για τις υπηρεσίες των στρατιωτών της Βέρμαχτ».

Την Παρασκευή (06/03) η εν λόγω ομάδα έκανε βόλτα στην κεντρική αγορά της Ερμού, έχοντας κάμερες μαζί τους. Σύμφωνα με πληροφορίες που εξασφάλισε το ThemaOnline από ντόπιους κατοίκους, ομάδα από αντιφασίστες τους επιτέθηκε, καταφέρνοντας μάλιστα να χτυπήσουν και έναν εξ ‘ αυτόν.

Το συμβάν φέρεται να έγινε εντός της κεντρικής αγοράς Ερμού, όπου και λήφθηκε η φωτογραφία.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Πολιτικό σκηνικό που βράζει μετά τις φονικές πυρκαγιές: Απολογείται ο «Πρόεδρος, «σφυροκοπεί» η αντιπολίτευση

Πολιτικό σκηνικό που βράζει μετά τις φονικές πυρκαγιές: Απολογείται ο «Πρόεδρος, «σφυροκοπεί» η αντιπολίτευση

Το πολιτικό θερμόμετρο ανεβαίνει επικίνδυνα στον απόηχο της φονικής πυρκαγιάς που έπληξε την ορεινή Λεμεσό, αφήνοντας πίσω της δύο νεκρούς, δεκάδες κατεστραμμένες περιουσίες και ανυπολόγιστη οικολογική καταστροφή. Η εικόνα μιας κρατικής μηχανής που λειτούργησε με σοβαρές καθυστερήσεις, απουσία επαρκούς συντονισμού και έλλειμμα αποτελεσματικότητας, έφερε την κυβέρνηση στο στόχαστρο της κοινής γνώμης και κυρίως της αντιπολίτευσης.

BEST OF TOTHEMAONLINE