Οι ΒΒ διαβουλεύονται με τις πλευρές για κορωνοϊό- Δεν θα κλείσουν προς το παρόν τα οδοφράγματα Περγάμου - Στροβιλιών

Οι ΒΒ διαβουλεύονται με τις πλευρές για κορωνοϊό- Δεν θα κλείσουν προς το παρόν τα οδοφράγματα Περγάμου - Στροβιλιών

Δεν θα κλείσουν προς το παρόν τα οδοφράγματα Περγάμου - Στροβιλιών.

Οι Βρετανικές Βάσεις διαβουλεύονται με τις δύο πλευρές όσον αφορά τα μέτρα για τον κορωνοϊό και προς το παρόν δεν σχεδιάζουν να κλείσουν τα οδοφράγματα Περγάμου και Στροβιλιών, απάντησε εκπρόσωπος της Βρετανικής Υπάτης Αρμοστείας σε ερώτηση του ΚΥΠΕ.

Η ερώτηση αφορούσε κατά πόσο εάν προτίθενται να αλλάξουν το στάτους κβο των δύο σημείων διέλευσης στις Βρετανικές Βάσεις και ποια είναι τα μέτρα που λαμβάνουν ενάντια στον κορωνοϊό (Covid 19). Η απάντηση του εκπροσώπου της Βρετανικής Υπάτης Αρμοστείας ήταν πως «η Διοίκηση των Βρετανικών Βάσεων διαβουλεύεται με τις δύο πλευρές για να περιορίσει την απειλή του κορωνοϊού. Προς το παρόν δεν υπάρχουν πλάνα για κλείσιμο των οδοφραγμάτων στο Πέργαμος και τα Στροβίλια».

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Συντεχνίες για ΑΤΑ: Δίνουν «παράθυρο ευκαιρίας» στην Κυβέρνηση μέχρι την Παρασκευή - «αν χρειαστεί θα κλιμακώσουμε τα μέτρα»

Συντεχνίες για ΑΤΑ: Δίνουν «παράθυρο ευκαιρίας» στην Κυβέρνηση μέχρι την Παρασκευή - «αν χρειαστεί θα κλιμακώσουμε τα μέτρα»

Την απόφασή τους για κλιμάκωση των μέτρων σε περίπτωση που αυτό κριθεί σκόπιμο, ανακοίνωσαν οι συνδικαλιστικές οργανώσεις μετά την πανσυνδικαλιστική σύσκεψη που πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη στα γραφεία της ΣΕΚ, στη Λευκωσία, σε σχέση με το θέμα της Αυτόματης Τιμαριθμικής Αναπροσαρμογής (ATA). Οι συντεχνίες θα έχουν συνάντηση με τον Υπουργό Εργασίας την Παρασκευή.

BEST OF TOTHEMAONLINE