Λώρης Λοϊζίδης και Χριστιάνα Αρτεμίου έτοιμοι για την νέα τους συνεργασία

Λώρης Λοϊζίδης και Χριστιάνα Αρτεμίου έτοιμοι για την νέα τους συνεργασία

Δέκα χρόνια μετά το τέλος της επιτυχημένης σειράς «Αίγια Fuxia» Λώρης Λοϊζίδης και Χριστιάνα Αρτεμίου είναι έτοιμοι να συνεργαστούν ξανά τηλεοπτικά.

Καλεσμένος στην εκπομπή «Με αγάπη Χριστιάνα» βρέθηκε ο Λώρης Λοϊζίδης και η Χριστιάνα Αριστοτέλους τον ρώτησε πως είναι η  σχέση του με την Χριστιάνα Αρτεμίου σήμερα.

Διαβάστε στο lifenewscy: Λώρης Λοϊζίδης και Χριστιάνα Αρτεμίου έτοιμοι για την νέα τους συνεργασία

Όπως αποκάλυψε ο ίδιος ο Λώρης Λοϊζίδης στην εκπομπή της Χριστιάνας Αριστοτέλους πως θα τον δούμε να συνεργάζεται ξανά με την Χριστιάνα Αρτεμίου καθώς ο ίδιος θα πρωταγωνιστήσει σε ένα επεισόδιο της δραματικής σειράς «Κάρμα».

 

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Αντωνίου: Είχε προειδοποιηθεί η Κυπριακή Δημοκρατία για υβριδική επίθεση - «Ενδέχεται να ακολουθήσουν κι άλλα βίντεο»

Αντωνίου: Είχε προειδοποιηθεί η Κυπριακή Δημοκρατία για υβριδική επίθεση - «Ενδέχεται να ακολουθήσουν κι άλλα βίντεο»

Σε δημόσια τοποθέτηση με σαφείς αιχμές και προειδοποιήσεις προχώρησε ο Αναπληρωτής Κυβερνητικός Εκπρόσωπος, Γιάννης Αντωνίου, αναφερόμενος στη διαρροή του επίμαχου βίντεο που προκάλεσε πολιτικές αντιδράσεις και δημόσια συζήτηση τις τελευταίες ημέρες.

BEST OF TOTHEMAONLINE