Δημοσίευμα… «ΦΩΤΙΑ» για Τάμαρι και ευρωπαϊκά μεγαθήρια!

Δημοσίευμα… «ΦΩΤΙΑ» για Τάμαρι και ευρωπαϊκά μεγαθήρια!

Ρεπορτάζ της αθλητικής ιστοσελίδας, Bleacher Report, εμπλέκει τον Μούσα Τάμαρι μαζί με ονόματα «μεγαθήρια» του Ευρωπαϊκού ποδοσφαίρου.

Μπορεί ο μεσοεπιθετικός του ΑΠΟΕΛ, να μην κάνει τη χρονιά που έκανε την περασμένη σεζόν, ωστόσο δεν παύει να έχει όλα τα βλέμματα στραμμένα πάνω του. Όπως αναφέρει η ιστοσελίδα, σκάουτερ των Λίβερπουλ, Μάντσεστερ Σίτι, Mπορούσια Ντόρτμουντ, Αταλάντα, και Λιλ τον έχουν στον «στόχαστρο».

Μάλιστα, ένας πρώην ποδοσφαιριστής του ΑΠΟΕΛ, ο Τόμι Ορ, μίλησε για τον Ιορδανό, όπως και πολλοί άλλοι.

Τον Μούσα Τάμαρι τον σύγκριναν με Σαλάχ λέγοντας πως περιμένουν πολλά από αυτόν οι συμπατριώτες του, όπως και με τον Αιγύπτιο που πήρε την Εθνική της χώρας του σε ένα μεγάλο τουρνουά, αλλά και τον Άριεν Ρόμπεν με τις ντρίμπλες του, ενώ αναφέρθηκαν και στο παρατσούκλι του ως «Μέσι της Ιορδανίας».

Πατήστε ΕΔΩ για να διαβάστε το δημοσίευμα

 

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Εξηγεί η Ολγκίν: Μήνυμα από Τουρκία έλαβε από «πρέσβη» στα κατεχόμενα - «Το εξήγησα στον ΠτΔ»

Εξηγεί η Ολγκίν: Μήνυμα από Τουρκία έλαβε από «πρέσβη» στα κατεχόμενα - «Το εξήγησα στον ΠτΔ»

Η Προσωπική Απεσταλμένη του Γενικού Γραμματέα του ΟΗΕ για την Κύπρο, Μαρία Άνχελα Ολγκίν, δήλωσε την Τετάρτη μετά από συνάντησή της με τον Τουρκοκύπριο ηγέτη, Τουφάν Έρχιουρμαν, ότι συνάντησε τον Τούρκο «πρέσβη» στα κατεχόμενα για να λάβει μήνυμα που της απεστάληκε από την Αγκυρα.

BEST OF TOTHEMAONLINE