ΚΥΠΡΟΣ - ΚΑΤΕΧΟΜΕΝΑ: Σύλληψη τεσσάρων ξένων πολιτών σε σχέση με λαθρεμπορία προσώπων

ΚΥΠΡΟΣ - ΚΑΤΕΧΟΜΕΝΑ: Σύλληψη τεσσάρων ξένων πολιτών σε σχέση με λαθρεμπορία προσώπων

Η "αστυνομία" στα κατεχόμενα προχώρησε στη σύλληψη του Τσοσκούν Αλασλάν στην κατεχόμενη Μια Μηλιά, σύμφωνα με  στην τουρκοκυπριακή "Κίπρις", ο οποίος κατηγορήθηκε για παράνομη διακίνηση και λαθρεμδημοσίευμαπορία προσώπων.

Όπως αναφέρεται, ο Τσοσκούν προσπάθησε να μεταφέρει παράνομα στις ελεύθερες περιοχές τέσσερα άτομα ξένης καταγωγής κρύβοντας τους στο όχημα του, τύπου βαν.

Ο Αλασλάν και οι 4 ύποπτοι οδηγήθηκαν ενώπιον του "επαρχιακού δικαστηρίου"  στην κατεχόμενη Λευκωσία.

Ο Αλασλάν αφέθηκε ελεύθερος με εγγύηση ενώ οι άλλοι 4 ύποπτοι φυλακίστηκαν για 4 μέρες.

ΠΗΓΗ: ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

LIVE: Ο εφιάλτης μετά τη φωτιά: Λεηλασίες στα καμένα σπίτια – Ο απολογισμός ...από την πύρινη λαίλαπα

LIVE: Ο εφιάλτης μετά τη φωτιά: Λεηλασίες στα καμένα σπίτια – Ο απολογισμός ...από την πύρινη λαίλαπα

Χωρίς ενεργά μέτωπα φωτιάς ξημέρωσε σήμερα η Λεμεσός, ωστόσο ο φόβος για επικίνδυνες αναζωπυρώσεις παραμένει έντονος. Οι κάτοικοι των πυρόπληκτων κοινοτήτων πέρασαν ακόμη μία νύχτα χωρίς ηλεκτροδότηση και υδροδότηση, την ώρα που καταγράφονται καταγγελίες για πλιάτσικο σε εγκαταλελειμμένα σπίτια και υποστατικά.

BEST OF TOTHEMAONLINE