ΠΑΦΟΣ: Η ταχύτητα θα του στοιχήσει χιλιάδες ευρώ – Βαρύ πρόστιμο σε οδηγό

ΠΑΦΟΣ: Η ταχύτητα θα του στοιχήσει χιλιάδες ευρώ – Βαρύ πρόστιμο σε οδηγό


Πρόστιμο 2,500 ευρώ επέβαλε σήμερα σε 29χρονο οδηγό για υπερβολική ταχύτητα το Επαρχιακό Δικαστήριο Πάφου.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, ο 29χρονος καταδικάστηκε από το Επαρχιακό Δικαστήριο Πάφου σε πρόστιμο 2.500 χιλιάδες ευρώ και στέρησης άδειας οδηγού για περίοδο τεσσάρων μηνών για υπόθεση οδήγησης με υπερβολική ταχύτητα.

Ο 29χρονος εντοπίστηκε να οδηγεί την Πέμπτη (05/03), με 124 χιλιόμετρα αντί 50 χιλιόμετρα όπως ήταν στο συγκεκριμένο οδικό δίκτυο το επιτρεπόμενο όριο.

ΠΗΓΗ: ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Εξηγεί η Ολγκίν: Μήνυμα από Τουρκία έλαβε από «πρέσβη» στα κατεχόμενα - «Το εξήγησα στον ΠτΔ»

Εξηγεί η Ολγκίν: Μήνυμα από Τουρκία έλαβε από «πρέσβη» στα κατεχόμενα - «Το εξήγησα στον ΠτΔ»

Η Προσωπική Απεσταλμένη του Γενικού Γραμματέα του ΟΗΕ για την Κύπρο, Μαρία Άνχελα Ολγκίν, δήλωσε την Τετάρτη μετά από συνάντησή της με τον Τουρκοκύπριο ηγέτη, Τουφάν Έρχιουρμαν, ότι συνάντησε τον Τούρκο «πρέσβη» στα κατεχόμενα για να λάβει μήνυμα που της απεστάληκε από την Αγκυρα.

BEST OF TOTHEMAONLINE