Χειροπέδες στον Μένιο Φουρθιώτη: Πρώτα τον έσπασαν στο ξύλο και μετά τον συνέλαβε η Αστυνομία

Χειροπέδες στον Μένιο Φουρθιώτη: Πρώτα τον έσπασαν στο ξύλο και μετά τον συνέλαβε η Αστυνομία

Απίστευτες περιπέτειες  έζησε ο παρουσιαστής του ΕΨΙΛΟΝ Μένιος Φουρθιώτης.

Μετά από μήνυση που υποβλήθηκε σε βάρος του από πρόσωπο του επαγγελματικού του περιβάλλοντος – Ο Μένιος Φουρθιώτης οδηγήθηκε στο αυτόφωρο και του ορίσθηκε τακτική δικάσιμος

Το πρωί της Πέμπτης (05/03), τρεις άνδρες περνούσαν το κατώφλι του καναλιού ΝΕΟ ΕΨΙΛΟΝ, στο Περιστέρι. Χωρίς τις απαραίτητες συστάσεις και με βήμα γοργό κατευθύνθηκαν στο γραφείο του αλλοτινού πρίγκιπα του καναλιού Μένιου  και χωρίς πολλά λόγια άρχισαν να τον γρονθοκοπούν στο κεφάλι και το σώμα.

Διαβάστε στο lifenewscy: Χειροπέδες στον Μένιο Φουρθιώτη: Πρώτα τον έσπασαν στο ξύλο και μετά τον συνέλαβε η Αστυνομία

Τα βάσανα του παρουσιαστή δεν έληξαν ωστόσο εκεί καθώς το μεσημέρι της Παρασκευής (06/03), τη στιγμή που έβγαινε από το κανάλι επιβιβάστηκε σε περιπολικό.

Η σύλληψη έγινε με την διαδικασία του Αυτόφωρου μετά από μήνυση που είχε καταθέσει εις βάρος του πρόσωπο από το επαγγελματικό του περιβάλλον.

Σύμφωνα με πληροφορίες, την στιγμή της σύλληψής του, έβριζε και απειλούσε τους αστυνομικούς. Οι αστυνομικοί  σκέφτονται σοβαρά να προβούν κι εκείνοι σε μήνυση.

Αφού πέρασε από εισαγγελέα, ο  παρουσιαστής αφέθηκε προσωρινά ελεύθερος και ορίστηκε τακτική δικάσιμος.

ΠΗΓΗ: protothema.gr

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Χριστοδουλίδης: Στο πλαίσιο ΜΟΕ θα θέσει το θέμα αγνοουμένων σε Τουρκία

Χριστοδουλίδης: Στο πλαίσιο ΜΟΕ θα θέσει το θέμα αγνοουμένων σε Τουρκία

Τα προβλήματα σε σχέση με την εξακρίβωση της τύχης των αγνοουμένων θα θέσει ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, ως μέτρο οικοδόμησης εμπιστοσύνης (ΜΟΕ) στην Τουρκία, ανέφεραν οι Πρόεδροι της Πανελλήνιας Επιτροπής Γονέων και Συγγενών Αδήλωτων Αιχμαλώτων και Αγνοουμένων Κυπριακής Τραγωδίας, Μαρία Καλμπουρτζή, και της Παγκύπριας Οργάνωσης Συγγενών Αδήλωτων Αιχμαλώτων και Αγνοουμένων, Νίκος Σεργίδης, έπειτα από συνάντηση μαζί του στο Προεδρικό Μέγαρο τη Δευτέρα το μεσημέρι.

BEST OF TOTHEMAONLINE