Κοροναϊός: Η UEFA δεν ορίζει Ιταλούς διαιτητές!

Κοροναϊός: Η UEFA δεν ορίζει Ιταλούς διαιτητές!

Η UEFA, για προληπτικούς λόγους, δεν θα ορίσει Ιταλούς διαιτητές για τους αγώνες των Κυπέλλων Ευρώπης της επόμενης εβδομάδας.

Στην Ευρώπη, η Ιταλία είναι η πλέον πληγείσα χώρα από τον κοροναϊό (σχεδόν 200 οι νεκροί πλέον) και σύμφωνα με τοπικά ΜΜΕ η UEFA, για προληπτικούς λόγους και για να περιορίσει την πιθανότητα μετάδοσης του ιού, αποφάσισε να μην ορίσει Ιταλούς διαιτητές για τους αγώνες της επόμενης εβδομάδας σε Champions League και Europa League.

Οι τελευταίοι Ιταλοί ρέφερι που ορίστηκαν από την ευρωπαϊκή συνομοσπονδία ήταν ο Ντανιέλε Ορσάτο (Ρεάλ Μαδρίτης – Μάντσεστερ Σίτι, Champions League), ο Μάρκο Γκουίντα (Εσπανιόλ – Γουλβς, Europa League) και ο… γουρλής για τον Ολυμπιακό, Ντάβιντε Μάσα, στην ιστορική ρεβάνς με την Άρσεναλ για τους «32» του Europa League.

Πηγή: Gazzetta.gr

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

ΠτΔ: «Η Κύπρος θα αξιοποιήσει το SAFE με σκοπό την ενίσχυση των αμυντικών μας δυνατοτήτων»

ΠτΔ: «Η Κύπρος θα αξιοποιήσει το SAFE με σκοπό την ενίσχυση των αμυντικών μας δυνατοτήτων»

Η Κυπριακή Προεδρία του Συμβουλίου της ΕΕ έρχεται σε μια πολύ κρίσιμη στιγμή για την Ευρώπη, είπε ο Πρόεδρος του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου κ. Αντόνιο Κόστα, ο οποίος είχε σήμερα συνάντηση με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας κ. Νίκο Χριστοδουλίδη, σημειώνοντας ότι η ΕΕ βασίζεται στην Κύπρο για τη διαχείριση κατά την Προεδρία της, αρκετών σημαντικών ζητημάτων που απασχολούν την ΕΕ, ενώ αναφερόμενος στο πρόγραμμα SAFE είπε ότι καμιά τρίτη χώρα, η οποία απειλεί την ασφάλεια κράτους μέλους της ΕΕ, δεν μπορεί να το αξιοποιήσει.

BEST OF TOTHEMAONLINE