Αναβλήθηκε και το Στρασβούργο-Παρί λόγω κοροναϊού

Αναβλήθηκε και το Στρασβούργο-Παρί λόγω κοροναϊού

Η πρώτη αναμέτρηση που αναβάλλεται λόγω κοροναϊού στη Ligue 1 είναι γεγονός, καθώς το Στρασβούργο-Παρί δεν θα διεξαχθεί όπως είχε προγραμματιστεί το απόγευμα του Σαββάτου (7/3, 18:30).

Μετά την Ιταλία και την Ελβετία, το φαινόμενο των αναβολών ελέω κοροναϊού έκανε την εμφάνιση του και στη Γαλλία.

Μετά από ανακοίνωση της Ligue 1, έγινε γνωστό ότι το ματς μεταξύ Στρασβούργου και Παρί Σεν Ζερμέν που ήταν προγραμματισμένο για το Σάββατο αναβάλλεται και μετατίθεται σε νέα ημερομηνία, που δεν έχει γίνει γνωστή ακόμη.

Η απόφαση λήφθηκε με γνώμονα την εμφάνιση του ιού COVID-19 στην ευρύτερη περιοχή της Αλσατίας, καθιστώντας επίφοβη την διεξαγωγή της αναμέτρησης. Έτσι, η Παρί θα μείνει ξεκούραστη ενόψει της ρεβάνς με την Ντόρτμουντ για τους «16» του Champions League.

Πηγή: Gazzetta.gr

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Λετυμπιώτης: Σύντομα ανακοινώσεις για το πασχαλινό επίδομα – Το «παιχνίδι εντυπώσεων» για αισχροκέρδεια στις ΑΠΕ και καύσιμα και οι ισχυρισμοί Δρουσιώτη

Λετυμπιώτης: Σύντομα ανακοινώσεις για το πασχαλινό επίδομα – Το «παιχνίδι εντυπώσεων» για αισχροκέρδεια στις ΑΠΕ και καύσιμα και οι ισχυρισμοί Δρουσιώτη

Σε τελικό στάδιο φαίνεται να βρίσκεται η απόφαση της κυβέρνησης για το πασχαλινό επίδομα προς τους χαμηλοσυνταξιούχους, με τον Κυβερνητικό Εκπρόσωπο Κωνσταντίνος Λετυμπιώτης να επιβεβαιώνει πως επίκεινται ανακοινώσεις τις επόμενες ημέρες.

BEST OF TOTHEMAONLINE