Αρνητικό το αποτέλεσμα των εξετάσεων για κορωνοϊό του Ελληνα στρατιώτη

Αρνητικό το αποτέλεσμα των εξετάσεων για κορωνοϊό του Ελληνα στρατιώτη

Αρνητικά ήταν τα αποτελέσματα των εξετάσεων για κορωνοϊό του Ελληνα στρατιώτη, σύμφωνα με το Υπουργείο Υγείας.

Σε ανακοίνωσή του, το Υπουργείο Υγείας αναφέρει ότι σύμφωνα με ενημέρωση που έλαβε το Υπουργείο Υγείας από το Ινστιτούτο Νευρολογίας και Γενετικής Κύπρου, το αποτέλεσμα σε όλα τα δείγματα του υπό διερεύνηση ασθενούς για κορωνοϊό ήταν αρνητικά.

Παρά το αρνητικό αποτέλεσμα, ο ασθενής, που θεωρείται υψηλού κινδύνου, θα παραμείνει για νοσηλεία για περαιτέρω παρακολούθηση, όπως προνοεί το πρωτόκολλο και οι οδηγίες του Παγκόσμιου Οργανισμού Υγείας και του Ευρωπαϊκού Κέντρου Ελέγχου και Πρόληψης Νοσημάτων (ECDC), σημειώνει.

Παράλληλα, τα υπόλοιπα άτομα που είχαν στενή επαφή με τον στρατιώτη, τόσο εντός του στρατοπέδου, όσο και εκτός αυτού, έχουν ενημερωθεί και παραμένουν σε περιορισμό μέχρι το συγκεκριμένο άτομο να επαναξιολογηθεί.

Ο Υπουργός Υγείας Κωνσταντίνος Ιωάννου, επικοινώνησε χθες από τις Βρυξέλλες με τον Υπουργό Άμυνας, Σάββα Αγγελίδη, ενημερώνοντας τον για τις περαιτέρω ενέργειες, που θα ληφθούν με βάση τις οδηγίες από τον ΠΟΥ.

Για οποιαδήποτε εξέλιξη, το Υπουργείο Υγείας θα προβαίνει σε επίσημες ανακοινώσεις.

Από ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

«Χρήματα σήμερα ή αίμα αύριο»: Θρίλερ στις Βρυξέλλες για τη βοήθεια στην Ουκρανία με παγωμένα ρωσικά κεφάλαια, «plan B» εάν δεν πειστεί το Βέλγιο

«Χρήματα σήμερα ή αίμα αύριο»: Θρίλερ στις Βρυξέλλες για τη βοήθεια στην Ουκρανία με παγωμένα ρωσικά κεφάλαια, «plan B» εάν δεν πειστεί το Βέλγιο

Οι Ευρωπαίοι ηγέτες συνεδριάζουν απόψε στις Βρυξέλλες, προσπαθώντας να βρουν κοινό βηματισμό ως προς το αν θα χρησιμοποιήσουν τα παγωμένα ρωσικά περιουσιακά στοιχεία για τη χρηματοδότηση δανείου ύψους 210 δισ. ευρώ προς την Ουκρανία, σε μια διαπραγμάτευση που δοκιμάζει τη συνοχή και την αξιοπιστία της Ευρωπαϊκής Ένωσης.

BEST OF TOTHEMAONLINE