ΚΥΠΡΟΣ: Νέα επεισόδια στο οδόφραγμα της Λήδρας - Προσπαθούν να σπάσουν τον αστυνομικό κλοιό και από τις δύο πλευρές

ΚΥΠΡΟΣ: Νέα επεισόδια στο οδόφραγμα της Λήδρας - Προσπαθούν να σπάσουν τον αστυνομικό κλοιό και από τις δύο πλευρές

Διαδήλωση υπέρ της ειρήνης και μιας ενωμένης ομοσπονδιακής Κύπρου πραγματοποιούν Ελληνοκύπριοι και Τουρκοκύπριοι ένθεν κακείθεν του οδοφράγματος Λήδρας, το οποίο παραμένει κλειστό με απόφαση του Υπουργικού Συμβουλίου της Κυπριακής Δημοκρατίας στο πλαίσιο των μέτρων προφύλαξης έναντι του κορωνοϊού.

Όπως μεταδίδεται από τα κατεχόμενα, 50 Τ/κ κινήθηκαν προς το οδόφραγμα, ωστόσο, δυνάμεις των Ηνωμένων Εθνών δεν τους επέτρεψαν να προχωρήσουν προς το σημείο ελέγχου από την Κυπριακή Δημοκρατία «για τη δική τους ασφάλεια», όπως τους λέχθηκε.

Επιπλέον στο σημείο βρίσκονται ισχυρές δυνάμεις της ΜΑΔΔ, αφού σημειώθηκαν επεισόδιά, όταν οι διαδηλωτές προσπάθησαν, όπως την προηγούμενη εβδομάδα να περάσουν το οδόφραγμα και να σπάσουν τον αστυνομικό κλοιό.  

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Ο Χριστοδουλίδης ευχαριστεί Τραμπ και Αλ Σίσι – «Αναγνώριση του ρόλου της Κύπρου στη Μέση Ανατολή»

Ο Χριστοδουλίδης ευχαριστεί Τραμπ και Αλ Σίσι – «Αναγνώριση του ρόλου της Κύπρου στη Μέση Ανατολή»

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης εξέφρασε δημόσια τις ευχαριστίες του προς τον Αμερικανό Πρόεδρο Ντόναλντ Τραμπ και τον Πρόεδρο της Αιγύπτου Αμπντέλ Φατάχ αλ Σίσι για την πρόσκληση να παραστεί στην τελετή που θα πραγματοποιηθεί αύριο στην Αίγυπτο, για τη Γάζα.

BEST OF TOTHEMAONLINE