Πήρε το ντέρμπι και πλησίασε την κορυφή

Πήρε το ντέρμπι και πλησίασε την κορυφή

Στην επίσημη ιστοσελίδα της η Ομόνοια ενημερώνει…

«Την τρίτη διαδοχική νίκη της, η οποία τη φέρνει σε απόσταση αναπνοής από την πρώτη θέση της βαθμολογίας πανηγύρισε σήμερα η ΟΜΟΝΟΙΑ U16. Η ομάδα μας κέρδισε εντός έδρας την πρωτοπόρο ΑΕΛ με 2-1 χάρη στα γκολ που σημείωσαν οι Ασημένος και Μαυρής.

Ο προπονητής του «τριφυλλιού», Ανδρέας Νικολάου, άρχισε τον αγώνα με τους: Πετρίδη, Γρούτα, Βενιζέλου, Μακρυγιώργη, Ανδρέου, Πίσση, Χριστοδούλου, Ασημένο, Μαυρή, Παυλόπουλο και Κυλίλη. Ως αλλαγή αγωνίστηκαν οι Γεωργίου, Θεοδώρου και Ναθαναήλ.

Έτσι, η ΟΜΟΝΟΙΑ ανέβηκε στους 15 βαθμούς (-1 από την κορυφή) με απολογισμό τέσσερις νίκες και τρεις ισοπαλίες. Επόμενο παιχνίδι το ερχόμενο Σάββατο απέναντι στην Πάφος FC εκτός έδρας».

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κρίσιμο σταυροδρόμι για το Κυπριακό - Τι θα κριθεί στην επόμενη συνάντηση

Κρίσιμο σταυροδρόμι για το Κυπριακό - Τι θα κριθεί στην επόμενη συνάντηση

Νέα δεδομένα φαίνεται να διαμορφώνονται στο Κυπριακό, καθώς στο προσκήνιο επανέρχεται η συζήτηση για το πλαίσιο μιας ενδεχόμενης επαναδιαπραγμάτευσης, με το περιεχόμενο της λύσης, τα μεταβατικά στάδια και τα πρακτικά βήματα που θα μπορούσαν να διευκολύνουν την καθημερινότητα των δύο κοινοτήτων να αποκτούν ιδιαίτερη σημασία.

BEST OF TOTHEMAONLINE