Ακιντζί για τα επεισόδια: 'Κλαδιά ελιάς έπρεπε να δοθούν αντί δακρυγόνα σπρέι'

Ακιντζί για τα επεισόδια: 'Κλαδιά ελιάς έπρεπε να δοθούν αντί δακρυγόνα σπρέι'

Αντί δακρυγόνα σπρέι, θα έπρεπε να δοθούν κλαδιά ελιάς στον κόσμο που θέλει να ανοίξουν τα οδοφράγματα και βελτίωση των σχέσεων μεταξύ των κοινοτήτων, δήλωσε ο Τουρκοκύπριος ηγέτης Μουσταφά Ακιντζί.


Ο κ. Ακιντζί υποστήριξε με ανάρτηση στον λογαριασμό του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ότι η ρίψη δακρυγόνων σπρέι στους ανθρώπους που συγκεντρώθηκαν για να διαμαρτυρηθούν το Σάββατο 7/3 είναι τόσο αβάσιμη όσο και το κλείσιμο των οδοφραγμάτων από "την ε/κ διοίκηση" με "μονομερή απόφαση", ενώ δεν υπήρξε κανένα κρούσμα κορωνοϊού σε καμία πλευρά και η Τεχνική Επιτροπή για θέματα Υγείας δεν είδε ανάγκη για τέτοια μέτρα.

Υποστήριξε, επίσης, ότι είναι φανερό ότι η απόφαση να κλείσουν τα οδοφράγματα μονομερώς "αποδεκτή ως σχεδόν αχρείαστη σήμερα" θα έπρεπε να διορθωθεί χωρίς καθυστέρηση.



"Θα ήθελα να δηλώσω ξανά ότι είμαστε έτοιμοι να συνεχίσουμε την συλλογική εργασία ενάντια στον κίνδυνο της επιδημίας σε επιστημονική βάση και όπως είναι απαραίτητο", έγραψε επίσης.

 

ΠΗΓΗ: ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Ξεκαθαρίζει ο Μουσιούττας: «Κανένας συνταξιούχος δεν θα χάσει – Όλοι θα έχουν αύξηση»

Ξεκαθαρίζει ο Μουσιούττας: «Κανένας συνταξιούχος δεν θα χάσει – Όλοι θα έχουν αύξηση»

Δεν υπάρχει ενδεχόμενο μείωσης συντάξεων στο πλαίσιο της συνταξιοδοτικής μεταρρύθμισης, δήλωσε στο ΚΥΠΕ την Τρίτη ο Υπουργός Εργασίας Μαρίνος Μουσιούττας, σημειώνοντας ότι, αντίθετα, όλοι οι συνταξιούχοι θα έχουν κάποια αύξηση, μικρότερη ή μεγαλύτερη. Ανέφερε παράλληλα ότι στόχος παραμένει η κατάθεση του νομοσχεδίου στη Βουλή κατά την πρώτη συνεδρία της Ολομέλειας, μετά τη θερινή διακοπή, που αναμένεται στις 20 Σεπτεμβρίου.

BEST OF TOTHEMAONLINE