ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ-ΕΛΛΑΔΑ: Τι λένε οι επιστήμονες για το Πάσχα;

ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ-ΕΛΛΑΔΑ: Τι λένε οι επιστήμονες για το Πάσχα;

Η Ελλάδα είναι μια απο τις πολλές χώρες οι οποία χτυπήθηκε απο τον κορωνοϊο.  Μέχρι στιγμής ο αριθμός των κρουσμάτων έχει φτάσει τα 45.

Οπως αναφέρουν και οι επιστήμονες η έξαρση του ιου στην Ελλάδα συμπίπτει και με την μεγαλύτερη γιορτή της Ορθοδοξίας, το Πάσχα, που φέτος ημερολογιακά θα είναι στις 19 Απριλίου.

Σύμφωνα με την καθηγήτρια δημόσιας υγείας, Τζένη Κρεμαστινού, ο κοροναϊός θα βρίσκεται σε πλήρη έξαρση τέλη Απριλίου, όπως δήλωσε στο Mega.

Αυτό τι σημαίνει; Οτι εκείνες τις ημέρες οπου οι αγορές είναι γεμάτες κόσμος , το ίδιο και η εκκλησία με πιστούς θα είναι 'απειλητικές' για τον κόσμο αλλά και για την γιορτή της Ορθοδοξίας.

Η κ.Κρεμαστινού αναφέρεται ότι θα πρέπει οι τοπικές αρχές με τις μητροπόλεις θα πρέπει να είναι σε πλήρη επαφή όπως επίσης να ληφθούν μέτρα και για την Θεία Κοινωνία. 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Σαφές μήνυμα Λετυμπιώτη: Με εποικοδομητικές προτάσεις στη συνάντηση της 24ης Φεβρουαρίου - Βίντεο

Σαφές μήνυμα Λετυμπιώτη: Με εποικοδομητικές προτάσεις στη συνάντηση της 24ης Φεβρουαρίου - Βίντεο

Μιλώντας στην εκπομπή «Από μέρα σε μέρα» του ΡΙΚ, ο Κυβερνητικός Εκπρόσωπος Κωνσταντίνος Λετυμπιώτης αναφέρθηκε στις τελευταίες εξελίξεις στο Κυπριακό, τονίζοντας ότι «δεν πρέπει να χάνεται πολύτιμος χρόνος», ούτε να παρατείνεται.

BEST OF TOTHEMAONLINE