ΚΥΠΡΟΣ

Καθοριστικό το παιχνίδι με την Ανόρθωση

Καθοριστικό το παιχνίδι με την Ανόρθωση

H ΑΕΚ και ο προπονητής της ξέρει καλά πως οι δυο αγώνες που πλησιάζουν με πρώτο αυτό της Ανόρθωσης και μετά τον αγώνα με την ΑΕΛ μπορούν να κρίνουν σε μεγάλο βαθμό την πορεία της ομάδας της Λάρνακας.

Ο Κρίστιανσεν ξέρει καλά πως ο αγώνας με την Ανόρθωση είναι σημαντικός για δυο λόγους. Πρώτον γιατί θα καταφέρει να δώσει συνέχεια στην πορεία που έχει σε όλη την διαδικασία των αγώνων κατάταξης αλλα και δεύτερον για να βγάλει την Ανόρθωση εκτός μάχης. Βάντερ και Ορτίθ είναι εκτός πλάνων του κ Κρίστιανσεν αφού είναι χρεωμένοι με κίτρινες κάρτες .

Τα ερωτηματικά στην ΑΕΚ αφορούν και του Μουρίγιο αλλα και Κολαούτι οι οποίοι θα κάνουν αγώνα δρόμου για να προλάβουν την αναμέτρηση με την Ανόρθωση. 

Πανίκος Θεοδοσίου

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



ΠτΔ: «Πολύ παραγωγική, πολύ συγκεκριμένη συζήτηση» με Ολγκίν - Θα συγκαλέσει σύνοδο του Εθνικού Συμβουλίου

ΠτΔ: «Πολύ παραγωγική, πολύ συγκεκριμένη συζήτηση» με Ολγκίν - Θα συγκαλέσει σύνοδο του Εθνικού Συμβουλίου

Για «πολύ παραγωγική, πολύ συγκεκριμένη συζήτηση» με την προσωπική απεσταλμένη του ΓΓ του ΟΗΕ, Μαρία Άνχελα Ολγκίν, έκανε λόγο κατά την άφιξή του στη προπαρασκευαστική σύνοδο του Ευρωπαϊκού Λαϊκού Κόμματος, στις Βρυξελλες, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, όπου βρίσκεται για να συμμετάσχει στην σύνοδο κορυφής του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top